Menu
Zorg goed voor jezelf

Zorg goed voor jezelf

We moeten allemaal goed voor ons zelf zorgen, zowel lichamelijk als mentaal. Als je dat niet doet raak je uit balans en kun je wachten op problemen. Wanneer je niet goed voor jezelf zorgt zie je er verwaarloosd uit, wil niemand zich met je bemoeien, kun je ziek worden en zakt uiteindelijk je levenslust.

Niet goed voor jezelf zorgen heeft het ook effect op je omgeving. Je voelt je onzeker, mogelijk bang en/of depressief. Op deze manier ga je ook geestelijk achteruit.

Vaak denken wij dat alles als vanzelf gaat maar dat is niet zo. Lichamelijke en geestelijke gezondheid zijn heel erg belangrijk en wanneer je dat verwaarloost voel je je niet lekker en ga je op alle gebieden achteruit.

Daardoor wordt het steeds moeilijker om nog te genieten van de mooie dingen in het leven. Het is moeilijk om slechte gewoontes te laten, zoals ongezond eten, te veel alcohol drinken en te weinig bewegen. Dit bij elkaar kan catastrofaal aflopen.

Met behulp van hypnose kun je leren om gemakkelijk gezonde veranderingen in je leven te brengen. Het zal je helpen om een innerlijk vuur aan te wakkeren om je zelf te motiveren en je je ertoe te brengen om er een gezonder leven op na te houden.

Je stopt het gevecht met jezelf en je merkt dat je op een natuurlijke manier gezondere keuzes maakt voor voeding, drank en sport. Je voelt je ook veel beter en je staat ook positiever in het leven en je geniet van alles om je heen.

Download nu Zorg goed voor jezelf en geniet van gezondere keuzes rondom eten, drank en sport

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
SKU: 1866 Categorie:
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Zorg goed voor jezelf”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten