Menu

Stop zoeken naar goedkeuring

Zoek je op een bepaalde manier vaak goedkeuring bij of van anderen? Of ben je te veel bezig met het anderen naar de zin maken?

Het gevoel hebben dat je op de een of andere manier de goedkeuring nodig hebt van anderen, is iets dat voortkomt uit een stukje overlevingsdrang.

Vanuit de evolutie ben je namelijk ‘geprogrammeerd’ om manieren te vinden om ergens bij te horen, geaccepteerd te worden, sociale banden te ontwikkelen met en waardering te krijgen van anderen.

In vroegere oertijden was dit belangrijk, omdat je leven er vanaf hing.
In de verre geschiedenis van je zeer vroege voorouders was je verloren als de stam waartoe je behoorde je zou verbannen. Het zou betekenen dat je kort daarna zou sterven. Dus een goede verstandhouding met een groep mensen was een echte overlevingsstrategie en daar is de zoektocht naar goedkeuring nog steeds een overblijfsel van. Het is iets dat diep ingebakken zit in elk mens.

De sterke negatieve emotionele reactie die we voelen bij elke vorm van sociale afwijzing, bewijst dus eigenlijk hoe belangrijk het is om goedkeuring te hebben van anderen.

Maar hebben we dit nog steeds nodig in deze modernere wereld?

In principe zou je kunnen denken dat we in onze moderne wereld veel minder afhankelijk zijn van sociale goedkeuring. Technisch gesproken is dat ook zo, maar je evolutionaire ontwikkeling gaat niet zo snel.

Daarom hebben we nog steeds te maken met deze oerdrang om goedkeuring te krijgen van anderen, vooral van diegenen die het dichtste bij je staan.

Wat we echter wél kunnen doen is de manier hoe je reageert op deze oerinstincten aanpassen. En wanneer je dat doet, verander je in feite ook je gevoel dat daarbij hoort. Je gaat je daardoor minder afhankelijk voelen en je gaat sterker in je schoenen staan.

Met de sessie Stop zoeken naar goedkeuring leer je het gevoel van goedkeuring nodig hebben onder controle te krijgen.

Deze sessie werd in samenwerking met psychologen ontwikkeld en helpt je je oerinstincten beter aangepast te krijgen aan de moderne wereld waarin je nu leeft. Uiteraard betekent dit niet dat je deze oerinstincten kwijtraakt, maar je kunt de gevoelens die eruit voortkomen beter onder controle houden.

Het interesseert je dus nog steeds wat anderen van je vinden, alleen laat je jouw beslissingen veel minder van anderen afhangen.

Gevoelsmatig zal wat een ander ervan vindt je veel minder raken. Jij bent degene die er voortaan een bepaald waardeoordeel aan vast hangt, niet de ander.

En dát geeft je een stuk zelfstandigheid en een krachtiger en beter gevoel over jezelf. Je wordt meer je eigen persoon, in plaats van dat je je afhankelijk voelt van wat anderen zeggen of denken.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Stop zoeken naar goedkeuring luistert zul je merken dat:

  • Je gevoel van ‘zelf’ sterker en helderder wordt
  • Je je minder zorgen maakt over wat anderen van je vinden
  • Je meer je eigen waarden en normen gaat hanteren
  • Je relaties met anderen verbeteren, omdat je meer voor jezelf staat
  • Je beter kunt omgaan met wat anderen vinden en voelen

Download nu Stop zoeken naar goedkeuring en bevrijd jezelf, zodat je kunt zijn wie je echt bent

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2766 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stop zoeken naar goedkeuring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten