Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Verwerk onbeantwoorde liefde

Is er iemand die je gewoon niet uit je hoofd kunt krijgen?

Iemand van wie je dacht dat deze helemaal perfect zou zijn voor jou?

En nu je je gerealiseerd hebt dat het niks wordt tussen jou en die ander, kun je hem of haar maar niet uit je hoofd krijgen. Op zo’n moment kan een onbeantwoorde liefde vreselijk voelen. Jij voelt wel iets voor die ander, maar die ander blijkbaar niet voor jou. Althans niet zoals jij zou willen.

Gevangen in een liefdesval

De pijn van een onbeantwoorde liefde kan afschuwelijk zijn. Vooral als je die persoon nog steeds tegen kunt komen. Gevoelens van liefde, haat, woede en verlangen kunnen ertoe leiden dat je zowel lichamelijk als mentaal eronder lijdt. Het kan voelen als een emotionele achtbaan.

Begin met liefhebben van de persoon die liefde nodig heeft

Horen “laten we gewoon vrienden zijn” of “we kunnen niet samen zijn”, is pijnlijk. Je denkt aan weinig anders dan je geliefde, je kijkt vaak op je mobiele telefoon, checkt je e-mail en social media, in de hoop dat ze iets laten weten aan je. En in de tussentijd kan je werk, je gezin of je sociale leven op zijn kop staan. En laten we eerlijk zijn: niemand is deze pijn waard.

Als je van iemand houdt en dat gevoel wordt niet beantwoordt, is het zaak zo snel mogelijk over dat gevoel heen te komen.

Ondanks je beste bedoelingen, heb je misschien gemerkt dat je een bepaalde routine gecreëerd hebt om je geliefde op te zoeken. Het werkt als een soort verslaving.

En dit dramatische gevoel kun je niet lang volhouden. Het vreet energie en leidt niet tot wat je eigenlijk zo graag wilt. Met andere woorden, je zult die onbeantwoorde liefde los moeten laten, zodat je vrijkomt uit de greep die deze emotie op je heeft.

Hoe deze sessie je kan helpen omgaan met onbeantwoorde liefde

Zodra je emotionele brein zich ergens op gericht heeft, kan het moeilijk loslaten. Geen enkele hoeveelheid bewuste inspanning lijkt je daarbij te helpen. Om snel over dat pijnlijke gevoel heen te komen, zul je op onbewust niveau iets moeten doen. En dat is waar de sessie Verwerk onbeantwoorde liefde je bij gaat helpen.

Met de sessie Verwerk onbeantwoorde liefde maak je je op emotioneel niveau snel los van de liefdesval, waarin je vastzit. Je krijgt weer meer levenskracht, meer hoop en nieuwe perspectieven.

Wanneer je regelmatig luistert naar deze sessie en daarmee deze nieuwe perspectieven in je brein integreert, zul je merken dat je:

 • spontaan veel minder tijd besteed aan het denken aan die persoon
 • je veel rustiger en minder emotioneel voelt
 • weer interesse krijgt in andere dingen en andere mensen
 • een gevoel krijgt van hoop en motivatie
 • weer vooruit begint te kijken naar de toekomst

Download nu Verwerk onbeantwoorde liefde en krijg je leven weer terug

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2709
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.