Menu

Verwerk onbeantwoorde liefde

Is er iemand die je gewoon niet uit je hoofd kunt krijgen?

Iemand van wie je dacht dat deze helemaal perfect zou zijn voor jou?

En nu je je gerealiseerd hebt dat het niks wordt tussen jou en die ander, kun je hem of haar maar niet uit je hoofd krijgen. Op zo’n moment kan een onbeantwoorde liefde vreselijk voelen. Jij voelt wel iets voor die ander, maar die ander blijkbaar niet voor jou. Althans niet zoals jij zou willen.

Gevangen in een liefdesval

De pijn van een onbeantwoorde liefde kan afschuwelijk zijn. Vooral als je die persoon nog steeds tegen kunt komen. Gevoelens van liefde, haat, woede en verlangen kunnen ertoe leiden dat je zowel lichamelijk als mentaal eronder lijdt. Het kan voelen als een emotionele achtbaan.

Begin met liefhebben van de persoon die liefde nodig heeft

Horen “laten we gewoon vrienden zijn” of “we kunnen niet samen zijn”, is pijnlijk. Je denkt aan weinig anders dan je geliefde, je kijkt vaak op je mobiele telefoon, checkt je e-mail en social media, in de hoop dat ze iets laten weten aan je. En in de tussentijd kan je werk, je gezin of je sociale leven op zijn kop staan. En laten we eerlijk zijn: niemand is deze pijn waard.

Als je van iemand houdt en dat gevoel wordt niet beantwoordt, is het zaak zo snel mogelijk over dat gevoel heen te komen.

Ondanks je beste bedoelingen, heb je misschien gemerkt dat je een bepaalde routine gecreëerd hebt om je geliefde op te zoeken. Het werkt als een soort verslaving.

En dit dramatische gevoel kun je niet lang volhouden. Het vreet energie en leidt niet tot wat je eigenlijk zo graag wilt. Met andere woorden, je zult die onbeantwoorde liefde los moeten laten, zodat je vrijkomt uit de greep die deze emotie op je heeft.

Hoe deze sessie je kan helpen omgaan met onbeantwoorde liefde

Zodra je emotionele brein zich ergens op gericht heeft, kan het moeilijk loslaten. Geen enkele hoeveelheid bewuste inspanning lijkt je daarbij te helpen. Om snel over dat pijnlijke gevoel heen te komen, zul je op onbewust niveau iets moeten doen. En dat is waar de sessie Verwerk onbeantwoorde liefde je bij gaat helpen.

Met de sessie Verwerk onbeantwoorde liefde maak je je op emotioneel niveau snel los van de liefdesval, waarin je vastzit. Je krijgt weer meer levenskracht, meer hoop en nieuwe perspectieven.

Wanneer je regelmatig luistert naar deze sessie en daarmee deze nieuwe perspectieven in je brein integreert, zul je merken dat je:

  • spontaan veel minder tijd besteed aan het denken aan die persoon
  • je veel rustiger en minder emotioneel voelt
  • weer interesse krijgt in andere dingen en andere mensen
  • een gevoel krijgt van hoop en motivatie
  • weer vooruit begint te kijken naar de toekomst

Download nu Verwerk onbeantwoorde liefde en krijg je leven weer terug

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2709 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verwerk onbeantwoorde liefde” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten