Menu

Vind je soulmate

Wist je dat wij mensen in ons onderbewustzijn een soort filter hebben? Dit filter zorgt ervoor dat je bepaalde ‘voorkeuren’ hebt, als het om mensen gaat. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat mensen vaak aangetrokken zijn tot andere mensen die vergelijkbaar zijn met zichzelf. Uiteraard is dit een onbewust proces en heb je er bewust geen weet van.

Maar wat gebeurt er wanneer jouw onbewuste filter staat ingesteld op het type persoon dat eigenlijk niet zo goed bij jou past? Het gevolg is dat je de verkeerde soort mensen in je leven toestaat.

Je denkt dan vaak dat je de verkeerde soort mensen aantrekt, maar dat is niet zo. Je filtert verkeerd, zonder dat je weet dat je dat doet. Je gaat daardoor relaties aan die eigenlijk onvoldoende of geen toekomst hebben. In feite ben je door dit filter blind voor diegene die echt goed bij je zou passen.

En dus kies je op het gebied van de liefde vaak de verkeerde of helemaal geen. Relaties lopen uiteindelijk stuk, of je blijft eenzaam achter met het gevoel dat jouw soulmate nog geboren moet worden.

Dit kan je hele leven doorgaan. En het gekke is dat je jouw perfecte partner, je soulmate, hoogstwaarschijnlijk wel tegengekomen bent, maar dat je hem of haar door je fout afgestelde filter gewoon niet zag. Een gemiste kans!

Wanneer je jouw soulmate écht wilt vinden, dan zul je er dus voor moeten zorgen dat je jouw innerlijke onbewuste filter corrigeert. De sessie Vind je soulmate helpt je dit te realiseren.

Zodra je regelmatig luistert naar Vind je soulmate ga je mensen beter observeren, waardoor je een scherp zintuig ontwikkelt voor juist die ene persoon die perfect bij je past.

De sessie corrigeert je onbewuste filter, zodat je jouw soulmate voortaan ziet! Instinctief zul je veel sneller en beter mensen kunnen beoordelen en je zult dingen in mensen gaan zien die van belang zijn voor het vinden van jouw soulmate.

Download nu Vind je soulmate en ontwikkel een scherp zintuig om jouw soulmate te vinden

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2708 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vind je soulmate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten