Menu

Vrij van bindingsangst

Overwin bindingsangst en geniet van de echte voordelen van een relatie

Bindingsangst is als een wrede negatieve stem in je hoofd. Het fluistert je constant dingen in waar je eigenlijk niets aan hebt. Het kan gaan om de keuzes die je maakt in relaties en ook onbelangrijke dingen, zoals naar welk restaurant je gaat.

Bindingsangst maakt je onzeker over nemen van een besluit. En deze angst blijft vaak niet beperkt tot relaties, maar spreidt zich meestal uit. Bindingsangst is dan ook een soort besluitvormingsangst. En de vraag is dan waarom?

Waarom heb je steeds dat innerlijke stemmetje dat je lastig valt met een “wat als”?

Angst en onzekerheid over de toekomst en de ‘wat als?’ vraag

Op het eerste gezicht lijkt het nuttig om die “wat als”-scenarios in gedachten door te nemen. Je denkt na over de gevolgen van de keuzes die je maakt. Zo denk je bijvoorbeeld: “Zal ik een langdurige relatie met deze persoon aangaan?”. Het is een grote vraag met een groot gevolg en dus eentje die een grote impact op je leven heeft.

Hoe je jezelf in de maling neemt

Het probleem met te veel nadenken over deze “wat als”-scenario’s is, dat je ze nooit 100% op voorhand kunt beantwoorden. Hoe dingen zullen uitpakken weet je nooit 100% zeker.

En als je krampachtig vasthoudt aan deze niet 100% te beantwoorden vragen, dan wordt het al snel een oneindige aaneenschakeling van aansluitende “wat- als”-dilemma’s.

Welke beslissingen je ook neemt in je leven, ongeacht of ze klein of groot zijn, er zijn altijd consequenties die je mogelijk niet op voorhand zag. En dat is oké.

De oplossing

Wanneer je moeite hebt om je te binden, om welke reden dan ook, dan is het het beste om op diep onbewust niveau te leren dat je op elk moment een beste keuze kunt maken op basis van de feiten die je op dát moment hebt.

Je hoeft niet uit te stellen. Het is namelijk oké als je voor 60%, 70% of misschien zelfs 80% weet welke kant je op wilt. De overige procenten kun je gerust voor lief nemen. Het zijn de onzekerheden van het leven en het hoort erbij.

Zodra je dit op diep onbewust niveau leert, zul je je onmiddellijk beter en zekerder voelen, waardoor je bindingsangst verdwijnt. Je gaat meer uit je relatie(s) halen dan ooit ervoor. En dat is goed, omdat je daarmee de kansen dat je relatie slaagt vergroot!

De sessie Vrij van bindingsangst helpt je om voortaan ontspannen te zijn bij het gevoel dat je niet altijd alles 100% onder controle hebt. Je leert zelfverzekerd meer loslaten, zodat je meer kunt genieten van je relatie. Het geeft je meer vrijheid en je geniet meer van de kansen die het leven je geeft.

Door regelmatig naar Vrij van bindingsangst te luisteren activeer je de kracht van je onderbewustzijn om je te helpen ontsnappen aan die beklemmende bindingsangst, die je voorgoed achter je laat. Je leeft vrijer en fijner en diegene met wie je een relatie hebt zal je dankbaar zijn.

Download nu Vrij van bindingsangst en besluit om de controle te nemen over jouw beslissingen.

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2743 Categorie: Tag:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van bindingsangst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten