Vrij van bindingsangst

Overwin bindingsangst en geniet van de echte voordelen van een relatie

Bindingsangst is als een wrede negatieve stem in je hoofd. Het fluistert je constant dingen in waar je eigenlijk niets aan hebt. Het kan gaan om de keuzes die je maakt in relaties en ook onbelangrijke dingen, zoals naar welk restaurant je gaat.

Bindingsangst maakt je onzeker over nemen van een besluit. En deze angst blijft vaak niet beperkt tot relaties, maar spreidt zich meestal uit. Bindingsangst is dan ook een soort besluitvormingsangst. En de vraag is dan waarom?

Waarom heb je steeds dat innerlijke stemmetje dat je lastig valt met een “wat als”?

Angst en onzekerheid over de toekomst en de ‘wat als?’ vraag

Op het eerste gezicht lijkt het nuttig om die “wat als”-scenarios in gedachten door te nemen. Je denkt na over de gevolgen van de keuzes die je maakt. Zo denk je bijvoorbeeld: “Zal ik een langdurige relatie met deze persoon aangaan?”. Het is een grote vraag met een groot gevolg en dus eentje die een grote impact op je leven heeft.

Hoe je jezelf in de maling neemt

Het probleem met te veel nadenken over deze “wat als”-scenario’s is, dat je ze nooit 100% op voorhand kunt beantwoorden. Hoe dingen zullen uitpakken weet je nooit 100% zeker.

En als je krampachtig vasthoudt aan deze niet 100% te beantwoorden vragen, dan wordt het al snel een oneindige aaneenschakeling van aansluitende “wat- als”-dilemma’s.

Welke beslissingen je ook neemt in je leven, ongeacht of ze klein of groot zijn, er zijn altijd consequenties die je mogelijk niet op voorhand zag. En dat is oké.

De oplossing

Wanneer je moeite hebt om je te binden, om welke reden dan ook, dan is het het beste om op diep onbewust niveau te leren dat je op elk moment een beste keuze kunt maken op basis van de feiten die je op dát moment hebt.

Je hoeft niet uit te stellen. Het is namelijk oké als je voor 60%, 70% of misschien zelfs 80% weet welke kant je op wilt. De overige procenten kun je gerust voor lief nemen. Het zijn de onzekerheden van het leven en het hoort erbij.

Zodra je dit op diep onbewust niveau leert, zul je je onmiddellijk beter en zekerder voelen, waardoor je bindingsangst verdwijnt. Je gaat meer uit je relatie(s) halen dan ooit ervoor. En dat is goed, omdat je daarmee de kansen dat je relatie slaagt vergroot!

De sessie Vrij van bindingsangst helpt je om voortaan ontspannen te zijn bij het gevoel dat je niet altijd alles 100% onder controle hebt. Je leert zelfverzekerd meer loslaten, zodat je meer kunt genieten van je relatie. Het geeft je meer vrijheid en je geniet meer van de kansen die het leven je geeft.

Door regelmatig naar Vrij van bindingsangst te luisteren activeer je de kracht van je onderbewustzijn om je te helpen ontsnappen aan die beklemmende bindingsangst, die je voorgoed achter je laat. Je leeft vrijer en fijner en diegene met wie je een relatie hebt zal je dankbaar zijn.

Download nu Vrij van bindingsangst en besluit om de controle te nemen over jouw beslissingen.

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2743
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.