Menu
Vrij van jaloezie

Vrij van jaloezie

Word je jaloers als iemand iets heeft of krijgt wat jij graag ook zou willen? Voel je je rot wanneer iemand anders een complimentje krijgt? Kun je inwendig koken als je partner een vriendelijk gebaar, in woord of daad, maakt naar iemand van het andere geslacht?

Dan heb je grote kans dat je lijdt aan jaloezie, waarmee je niet alleen je eigen leven een strijd maakt, maar ook dat van de mensen om je heen. Jaloezie heeft veel nare gevolgen, vooral voor jezelf, omdat je niet meer serieus genomen wordt. Jaloers gedrag wordt als vervelend en soms kinderachtig gedrag gezien en je bereikt er uiteindelijk niets mee. Maar het gevoel zit er wel en de vraag is hoe je er vanaf komt?

Met de hypnosesessie Vrij van jaloezie wordt je onderbewustzijn opnieuw geprogrammeerd, zodat jij je eigen unieke kenmerken leert zien en waarderen. Je hoeft niet langer te wedijveren met anderen, je wordt zelfverzekerder en je voelt je sterk en positief!

Zelfvernietigende gedachten en jaloerse gevoelens verdwijnen als sneeuw voor de zon uit je systeem, en de gekmakende gevoelens van achterdocht en wantrouwen naar anderen worden volledig geëlimineerd wanneer je de sessie Vrij van jaloezie gedaan hebt.

Download nu de sessie Vrij van jaloezie en herstel je gevoel van eigenwaarde, waardoor jaloezie verdwijnt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Vrij van jaloezie”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten