Menu

Vrij van verlatingsangst

Verlatingsangst kan andere mensen waar je om geeft van je afstoten. De onzekerheid die wordt gevoed door verlatingsangst bederft plezier en maakt je relaties met anderen ongezond.

Meestal is er een duidelijke oorzaak voor verlatingsangst. Misschien heb je ‘mislukte relaties’ gehad, waarbij mensen bij je zijn weggelopen. Of misschien heb je de gewoonte ontwikkeld om betrokken te raken bij mensen die op de een of andere manier onbereikbaar zijn, waarbij het waarschijnlijk is dat je je uiteindelijk verlaten voelt. Het kan ook mogelijk zijn dat die verlatingsangst uit je kindertijd stamt, vanuit gevoelens van emotioneel en/of fysiek verlaten zijn.

Verlatingsangst is een ‘self-fulfilling prophecy’!

Wanneer iemands grootste zorg is dat ze ‘wel weer verlaten zullen worden’ of dat mensen ‘je uiteindelijk altijd laten vallen’, zal diegene de neiging hebben ‘defensief te leven’. Dit betekent dat ze constant op zoek zijn naar tekenen die erop wijzen dat ze verlaten gaan worden. Dit kan leiden tot over-controlerend gedrag in een relatie, wat er weer voor kan zorgen dat het waarschijnlijker wordt dat ze daadwerkelijk verlaten worden. Het is, in de ware zin, een zichzelf vervullende voorspelling.

Wij hebben allemaal mensen om ons heen nodig. De meesten van ons hebben wel een mate van angst om verlaten te worden, maar voor degenen waarbij verlatingsangst een probleem is neemt de angst bezit van hen en hun relaties. Kun jij het je nog langer veroorloven om je leven te laten controleren door die verlatingsangst?

Verlatingsangst kan maken dat je ‘vastklamperig’ wordt, je wanhopig gaat gedragen en je te snel intimiteit zoekt in vriendschappen en relaties.

Wanneer je last hebt van verlatingsangst kun je het gevoel hebben dat een willekeurig ‘verkeerd woord’, of een bepaalde gevoelloosheid, kan zorgen dat een vriendschap of intieme relatie ineens in elkaar stort. Je kunt het gevoel hebben dat je de hele tijd ‘op eieren moeten lopen’, en je bent erop voorbereid om allerlei vormen van slechte behandeling te doorstaan, omdat je niet het risico willen lopen verlaten te worden. Vaak word je emotioneel gechanteerd door je eigen overgevoeligheid.

Maar natuurlijk dienen relaties ontspannen te zijn en we moeten in staat zijn om te zeggen wat we denken wanneer dat nodig is, zonder bang te hoeven zijn bij het minste geringste verlaten te worden.

Met de sessie Vrij van verlatingsangst stop je je wanhopig of behoeftig te voelen over een relatie en leer je in plaats daarvan hoe je kunt ontspannen en je zeker voelen.

De sessie zal een diepe ontspanning gebruiken om je vertrouwen als mens op te bouwen en je meer te laten ontspannen op het gebied van relaties in het algemeen. Stel je voor wanneer je van ‘wanhopig relaties nodig hebben’ kunt gaan naar ‘gewoon relaties willen’ als aanvulling op je leven. En dat zonder angst om verlaten te worden en zonder claimgedrag.

De sessie Vrij van verlatingsangst zal je helpen dat te bereiken.

Download nu Vrij van verlatingsangst en voel je lekker vrij in je relaties

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van verlatingsangst” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten