Vrij van verlatingsangst

Verlatingsangst kan andere mensen waar je om geeft van je afstoten. De onzekerheid die wordt gevoed door verlatingsangst bederft plezier en maakt je relaties met anderen ongezond.

Meestal is er een duidelijke oorzaak voor verlatingsangst. Misschien heb je ‘mislukte relaties’ gehad, waarbij mensen bij je zijn weggelopen.

Of misschien heb je de gewoonte ontwikkeld om betrokken te raken bij mensen die op de een of andere manier onbereikbaar zijn, waarbij het waarschijnlijk is dat je je uiteindelijk verlaten voelt.

Het kan ook mogelijk zijn dat die verlatingsangst uit je kindertijd stamt, vanuit gevoelens van emotioneel en/of fysiek verlaten zijn.

Verlatingsangst is een ‘self-fulfilling prophecy’!

Wanneer iemands grootste zorg is dat ze ‘wel weer verlaten zullen worden’ of dat mensen ‘je uiteindelijk altijd laten vallen’, zal diegene de neiging hebben ‘defensief te leven’.

Dit betekent dat ze constant op zoek zijn naar tekenen die erop wijzen dat ze verlaten gaan worden. Dit kan leiden tot over-controlerend gedrag in een relatie, wat er weer voor kan zorgen dat het waarschijnlijker wordt dat ze daadwerkelijk verlaten worden. Het is, in de ware zin, een zichzelf vervullende voorspelling.

Wij hebben allemaal mensen om ons heen nodig. De meesten van ons hebben wel een mate van angst om verlaten te worden, maar voor degenen waarbij verlatingsangst een probleem is neemt de angst bezit van hen en hun relaties.

Kun jij het je nog langer veroorloven om je leven te laten controleren door die verlatingsangst?

Verlatingsangst kan maken dat je ‘vastklamperig’ wordt, je wanhopig gaat gedragen en je te snel intimiteit zoekt in vriendschappen en relaties.

Wanneer je last hebt van verlatingsangst kun je het gevoel hebben dat een willekeurig ‘verkeerd woord’, of een bepaalde gevoelloosheid, kan zorgen dat een vriendschap of intieme relatie ineens in elkaar stort.

Je kunt het gevoel hebben dat je de hele tijd ‘op eieren moet lopen’, en je bent erop voorbereid om allerlei vormen van slechte behandeling te doorstaan, omdat je niet het risico wilt lopen verlaten te worden.

Vaak word je emotioneel gechanteerd door je eigen overgevoeligheid.

Maar natuurlijk dienen relaties ontspannen te zijn en we moeten in staat zijn om te zeggen wat we denken wanneer dat nodig is, zonder bang te hoeven zijn bij het minste geringste verlaten te worden.

Met de sessie Vrij van verlatingsangst stop je ermee je wanhopig of behoeftig te voelen over een relatie en leer je in plaats daarvan hoe je kunt ontspannen en je zeker voelen.

De sessie zal een diepe ontspanning gebruiken om je vertrouwen als mens op te bouwen en je meer te laten ontspannen op het gebied van relaties in het algemeen.

Stel je voor wanneer je van ‘wanhopig relaties nodig hebben’ kunt gaan naar ‘gewoon relaties willen’ als aanvulling op je leven. En dat zonder angst om verlaten te worden en zonder claimgedrag.

De sessie Vrij van verlatingsangst zal je helpen dat te bereiken.

Download nu Vrij van verlatingsangst en voel je lekker vrij in je relaties

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2742
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.