Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Energie booster

Gebruik deze sessie om je energieniveau onmiddellijk een boost te geven – veilig en natuurlijk

 • Heb je soms een snelle en betrouwbare extra ‘energiestoot’ nodig?
 • Geef je de voorkeur aan een natuurlijke energiestoot, wanneer je dat nodig hebt?

Waarom iedereen een snelle bron van nieuwe energie nodig heeft

We hebben allemaal weleens momenten dat we de puf en energie niet meer hebben om verder te gaan. Misschien moet je een dringende deadline halen, misschien heb je iets belangrijks te doen als je je niet helemaal lekker voelt, misschien wil je een vriend of vriendin in nood helpen terwijl je eigenlijk zelf al te veel op je eigen bordje hebt – het kan van alles zijn.

Ken je het effect dat wanneer je even geen energie meer hebt en je precies op dat moment een ongelooflijk goed bericht krijgt? En dat je daardoor opspringt en een golf van positieve energie door je heen explodeert?

En wat is dan de snelste, meest effectieve manier om jezelf deze spreekwoordelijke ‘energie-explosie’ te geven van krachtige, opbeurende energie die je zal helpen om op koers te blijven, zonder vervelende bijwerkingen?

Je onderbewustzijn activeren!

Deze sessie is een bijzonder effectieve natuurlijke energiebooster. De sessie Energie booster is ontwikkeld in samenwerking met psychologen, waarmee je snel, veilig en effectief (en op aangename wijze) je die gewenste explosie van energie geeft, die je zo graag wenst.

Je activeert er je onderbewustzijn mee, dat vervolgens die extra energiestoot loslaat in je lichaam.

Wanneer je wat meer kracht nodig hebt om je te helpen door te gaan, neem dan heel even de tijd, ontspan voor deze sessie ervaar:

 • Een grote golf van ontspanning die je hele lichaam verfrist
 • Hoe het is om verbinding te leggen met de diepe bronnen van kracht en energie in je
 • Een multi-sensorisch bewustzijn van energetische krachten die door en om je heen stromen
 • Hoe je actief je reserve-energie kunt activeren
 • Je kunt opstaan en weer verder kunt!

Download nu Energie booster en heb altijd extra energie achter de hand

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
Share on facebook
Deel
Share on twitter
Tweet
Share on pinterest
Pin
Share on email
Mail
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Hallo, ik ben helemaal blij met deze mooie sessie, ik kom er helemaal van bij en alle spanning verdwijnt. Kan ik lekker daarna nog even door. Michel heeft het over gezond voedsel maar dat deden we altijd al, erg belangrijk wel. Ik voel me zo lekker, ik wil gewoon drie maal per week een sessie. En onze voeding is steeds bewuster en gezonder geworden, helemaal oké. Dank je wel.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 59,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.