Hoop voor de toekomst

Heb je het gevoel dat alles steeds slechter gaat in de wereld en dat de kans dat alles goed komt steeds kleiner wordt? Vind je het lastig om een positief gevoel te krijgen als je denkt aan de toekomst?

In onze huidige wereld word je mentaal gebombardeerd met negatieve verhalen. De mainstream media, zoals kranten, radio en tv lopen over van ellende, rampspoed en urgentie om je maar te kunnen blijven bereiken. Het is een mediagevecht en allemaal weten ze dat slecht nieuws beter verkoopt dan goed nieuws.

Natuurlijk is het een goede zaak om bewust te blijven van wat er allemaal speelt in de wereld, ver weg en dichtbij. Maar de extreem obsessieve manier van slecht nieuws creëren en verspreiden heeft zich tot een krankzinnig hoogtepunt ontwikkeld. En dat voel je.

De tsunami aan negativiteit sijpelt dan ook langzaam maar zeker door in je onderbewustzijn. Het stapelt zich op. En soms explodeert het in je.

Het gevolg is dat je er depressief van kunt worden en het niet meer ziet zitten. Het sleurt je in figuurlijke zin mee de afgrond in. Het is een vorm van mindcontrol.

En toch is het belangrijk om te weten dat het nieuws een compleet verwrongen beeld van de realiteit laat zien.

De sensationele schreeuwende koppen, afschuwelijke beelden die vaak in scène gezet en overtrokken zijn, en zelfs puur bedachte negatieve verhalen, hebben maar één doel: lezers en kijkers aantrekken en proberen vast te houden. Het is in geen enkel opzicht het complete verhaal.

De realiteit is echter heel anders. Er is namelijk juist heel veel goeds in de wereld gaande. Er gebeuren dagelijks erg veel positieve dingen, waar je nooit iets van hoort of ziet. Zeker niet als je diezelfde negatieve mainstream media volgt.

Als je je hier meer bewust van gaat worden, en je gaat inzien dat wat je op tv ziet eigenlijk een slechte poppenkast is, dan elimineer je langzaam maar zeker het negatieve effect van deze vorm van mindcontrol.

De sessie Hoop voor de toekomst helpt je, doordat je gaat inzien hoe het echt zit. Je gaat beter denken, je voelt je beter en je krijgt een veel realistischer beeld van de wereld.

Je gaat snappen hoe de mainstream media je gemanipuleerd hebben en je breekt vrij van deze negativiteit. Je maakt ruimte vrij voor het veel realistischer positieve!

Dit gaat overigens niet over naïviteit. Natuurlijk zijn er dingen die moeten veranderen om de wereld te verbeteren.

Waar het om gaat is dat de sessie Hoop voor de toekomst je helpt met het krijgen van een positiever gevoel over de toekomst. Je gaat de stortvloed aan negatief nieuws indammen.

Daardoor ga je je al een stuk positiever voelen. En vanuit die situatie kun je je eigen steentje bijdragen aan het creëren van een betere toekomst voor jezelf, je naasten en geliefden.

Elke persoon kan veel veranderingen aanbrengen. En hoe meer mensen dit doen, hoe sneller de dingen die beter kunnen ook echt verbeteren.

Als je jouw wereldbeeld bouwt op een meer evenwichtige perceptie van hoe het in werkelijkheid is, inclusief zowel het goede als het slechte, dan wordt het veel gemakkelijker voor je om met optimisme, hoopvol naar de toekomst te kijken.

Download nu Hoop voor de toekomst en voel je snel een stuk positiever over de toekomst

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4702
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Vorige slide
Volgende slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.