Menu

Succes-motivatie

Heb je weleens momenten gehad dat je het gevoel had dat je niet hard genoeg je best deed? Of momenten dat je het gevoel had dat het je misschien aan ambitie ontbrak, of dat wanneer je iets met meer motivatie had gedaan je er een echt succes van had kunnen maken?

Je kent het vast wel, je weet wat je wilt, maar op de een of andere manier kun je je niet ertoe zetten om actie te ondernemen.

Met de sessie Succes-motivatie versterk je je motivatie om te slagen, vergroot je je ambitie en leer je spelen om te winnen, omdat mislukking vermijden iets anders is dan focussen op succes! Succes hangt van vele dingen af en met deze sessie stem je al deze succes factoren op elkaar af.

Talent en kansen alleen zijn niet genoeg, want om succes te scoren moet je een onvervalst en intens verlangen hebben plus de motivatie om uit te blinken. Al deze succes factoren ontwikkel je snel met de sessie Succes-motivatie.

Download nu de sessie Succes-motivatie en bereik wat je echt graag wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Succes-motivatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten