Menu

Verwacht het beste

Heb je ook weleens het onzekere gevoel dat je niet weet of je het wel op de juiste manier doet? Als je ooit een paar slechte ervaringen in je leven gehad hebt, iemand je bedrogen of in de steek gelaten heeft, gewond bent geraakt, enz., dan is het logisch dat je de neiging hebt te denken dat dingen wel slecht zullen uitpakken voor je.

Ken je het gevoel dat je snel het slechtste ervan denkt? Dit is een vorm van pessimisme die eigenlijk heel slecht voor je is, vooral als je er een vorm emotie bij voelt, zoals angst of boosheid. Het wordt dan heel snel een self-fulfilling prophecy.

De vraag is dus hoe je deze negatieve spiraal kunt doorbreken? Gelukkig is het antwoord eenvoudig: met deze hypnosesessie Verwacht het beste. Zelfs wanneer je een pessimistische houding hebt ontwikkeld in je leven, is het nog steeds heel goed mogelijk een nieuw optimisme aan te kweken. Deze sessie leert je snel het beste te verwachten.

En de makkelijkste manier om ingebakken houdingen en verouderde gedragspatronen te overwinnen is door profijt te trekken van de kracht van de hypnosesessie Verwacht het beste, waarmee je gedachten in positieve zin kunt veranderen.

Download nu Verwacht het beste en verzeker jezelf ervan dat je inderdaad het beste krijgt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verwacht het beste” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten