Omgaan met een narcist

Heb je een of meer mensen in je leven of op je werk die ongelooflijk zelfzuchtig zijn en nooit rekening met anderen houden, terwijl ze aan de andere kant oppervlakking gezien heel charmant en plezierig lijken?

Word je altijd gekleineerd, of buitenspel gezet, en krijg je de schuld van problemen? En is bij die persoon of personen doorgaans de tendens dat alles altijd aan jóu ligt?

Dan kan het zijn dat je te maken hebt met een narcist.

Narcistische mensen zijn exclusief en onwrikbaar op zichzelf gericht. Het gaat bij hen alleen maar om wat zij ‘verdienen’ in het leven, om hun status, en op het verkrijgen van waardering en aandacht van alle andere mensen in hun leven.

Narcisten voelen zich superieur ten opzichte van de rest van de wereld. Andere mensen zijn alleen maar van belang zolang zij de narcist naar de mond praten, zijn/haar belangrijkheid en superioriteit erkennen en op de een of andere manier gebruikt kunnen worden om hun doelen te bereiken.

Voldoe je niet aan deze voorwaarden, dan zul je onherroepelijk worden bekritiseerd, misbruikt, getreiterd, of gewoon gedumpt.

De sleutelfactor in hoe de narcist met je omgaat is: hoe bruikbaar ben jij voor die specifieke narcist waar je mee te maken hebt?

Je vraagt je wellicht af waarom iemand die zo afschuwelijk tegen je doet je niet gewoon loslaat en verder gaat met zijn of haar leven?

Maar je kunt ervan uitgaan dat als narcisten de relatie met jou in stand houden, ondanks alle kritiek en vormen van mishandeling die er over je heen gegooid worden, zij op de een of andere manier voordeel halen uit die relatie.

Maar als jij geen, of niet langer, voordeel hebt aan de relatie met de narcist, is het tijd voor actie!

Er zijn een paar vragen die je jezelf moet stellen, om uit te vinden welke actie je moet gaan ondernemen.

 • Zou je het narcistische gedrag aan de kaak moeten stellen?
 • Zou je moeten proberen te onderhandelen over nieuwe regels voor de relatie?
 • Moet je wellicht toegeven dat er niets meer aan te doen is en ermee stoppen?
 • Is het tijd om een manier te vinden om ermee te leren ‘omgaan’?

Op zich zijn deze vragen niet zo heel moeilijk, maar tegen de tijd dat je ze aan jezelf moet gaan stellen, ben je misschien niet meer helemaal de oude.

Dit komt omdat lang durende verbintenissen met een narcist, of het nu een vriend, medestudent, werkgever, echtgenoot/-genote of partner is, je emotioneel en vaak ook lichamelijk beschadigen. En dat maakt helder denken een stuk minder makkelijk om goede besluiten te nemen.

Dus het eerste wat je moet doen, is je niet langer zorgen maken over wat je moet doen met de narcist, maar je focus verleggen naar wat je gaat doen met jouzelf!

Jij zult je eigen zelfvertrouwen en gevoel voor eigenwaarde opnieuw moeten opbouwen.

Je zult moeten leren om ontspannen en afstandelijk te zijn, ondanks het narcistische gedrag dat op je afkomt, en leren zien dat hoe slecht het ook is, het niet over jou gaat.

En deze sessie Omgaan met een narcist is daarbij van onschatbare waarde, omdat deze sessie je helpt je weer in je eigen kracht te zetten.

Dankzij Omgaan met een narcist ga je de patronen van narcisme herkennen, en je leert jezelf te ontwarren uit het web waarin de narcist je van alles de schuld geeft.

Met deze sessie leer je je onafhankelijkheid terug te krijgen, en gebruik te maken van psychologische strategieën die je situatie zullen verbeteren.

Hervind nieuwe helderheid om te ontsnappen aan de duistere wereld van de narcist, en ontdek welke strategie voor jou en je situatie het beste is.

De sessie laat je zelfs in tijden van grote stress heerlijk diep ontspannen, zodat je weer tot jezelf komt en eindelijk weer licht ziet aan het eind van de tunnel.

Download Omgaan met een narcist nu en leer hoe je jezelf kunt bevrijden uit de greep die de narcist op je heeft.

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 3809
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Nieuwste
Oudste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.