Menu

Wapen jezelf tegen energiezuigers

Bevindt zich tussen de mensen die in je buurt komen een energiezuiger? Zijn er bepaalde mensen bij wie je een uitgeput een leeg gevoel hebt, als je met ze te maken gehad hebt?

Mensen kunnen, soms zonder het te weten, leven van de energie van anderen. Ze zuigen de energie van anderen op als een vampier en laten hun ‘slachtoffers’ leeg achter.

Dit leegzuigen kunnen ze op verschillende manieren doen:

 • Ze kunnen je compleet leegzuigen, door altijd maar te klagen of negatief te zijn.
 • Ze kunnen verschillende problemen en crises rondom zichzelf creëren, waardoor het er altijd op uitdraait dat jij degene bent die ze moet helpen.
 • Ze kunnen je (op subtiele wijze) een schuldgevoel aanpraten.
 • Of ze kunnen zich gewoon meedogenloos op zichzelf focussen, zodat de relatie die je met ze hebt niet goed aanvoelt en jij degene bent die alleen maar geeft.

Hoe energiezuigers te onderscheiden van diegenen die echt jouw hulp nodig hebben?

Uiteraard kunnen er mensen zijn, om wie je geeft, die in de problemen komen. En dan is het logisch dat je ze wil helpen. En het is prima om dat te doen, totdat alles geregeld is.

Maar dat is wat anders dan een energiezuiger. Een energiezuiger is iemand die op een onevenwichtige manier constant aandacht opeist. Anderen voelen zich continu bezorgd over deze energiezuiger. Het is alsof ze gewoon nooit genoeg hulp krijgen. Er is altijd wel wat.

Wat te doen als je de relatie niet kunt beëindigen?

Soms, als je het licht gezien hebt en je je realiseert dat een bepaald persoon een energiezuiger is, kun je besluiten dat het tijd is om de relatie te beëindigen. Dat is één manier om uit de situatie te komen.

Maar soms kunnen er dwingende redenen zijn waarom die persoon een deel van je leven moet blijven. En in dat geval moet je weten hoe je jezelf kunt beschermen.

Hoe kun je een balans te vinden tussen vriendelijk en behulpzaam zijn en tegelijkertijd jezelf beschermen tegen leeggezogen worden?

Hoe bescherm je jezelf tegen energiezuigers?

Met de sessie Wapen jezelf tegen energiezuigers creëer je een bewapeningsschild om je heen dat voorkomt dat je energie weggezogen wordt door anderen. De sessie zal je helpen jezelf uit te rusten met psychologische bescherming wanneer je te maken hebt met een te veeleisend persoon.

Hiermee bescherm je jezelf zonder dat je mensen uit je leven moet gaan weren.

Wanneer je regelmatig naar de sessie Wapen jezelf tegen energiezuigers luistert zul je merken dat:

 • Je erg goed wordt in het betreden van een plek met diepe stilte en rust in jezelf
 • Je snel leert hoe je een krachtig psychologisch schild kunt creëren en kunt inzetten om jezelf te beschermen tegen energiezuigers
 • Je precies gaat weten wat voor soort balans je nodig hebt om met de specifieke situatie om te gaan
 • Je grenzen gaat stellen en handhaven, zodat je niet in het spel getrokken wordt dat een energiezuiger speelt
 • Je je bewust wordt dat de relatie tussen de energiezuiger en jezelf positief verandert

Download nu Wapen jezelf tegen energiezuigers en hou je levenskracht sterk

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wapen jezelf tegen energiezuigers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten