Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Diepe ontspanning

Is het altijd maar druk in je hoofd en lukt het je niet om die drukte af en toe ‘uit’ te zetten? Blijven zorgen en stress doorlopend in je systeem zitten, waardoor eens even lekker ontspannen intussen een utopie lijkt?

Wanneer je merkt dat innerlijke rust steeds moeilijker bereikbaar is, en je daardoor mogelijk sneller geïrriteerd, gestrest, gefrustreerd of zelfs gedeprimeerd raakt, is het de hoogste tijd om hier verandering in aan te brengen.

Onze sessies kunnen daar een waardevolle hulp bij zijn, omdat ze per definitie al ontspannend zijn.

Met de sessie Diepe ontspanning gaat die ontspanning echter nog een paar stappen verder dan ‘gewoon ontspannen’.

Deze sessie creëert als het ware een virtuele schakelaar in je hoofd, waarmee je alle spanning in één keer totaal uitschakelt. Je creëert deze schakelaar niet alleen, je leert hem ook feilloos bedienen.

Hierdoor kun je wanneer je er behoefte aan hebt op commando die intense stilte en rust krijgen en tot jezelf komen.

Je ontspant heerlijk diep en komt vrij van het gevoel dingen te ‘moeten’. Je laat problemen, en over problemen nadenken, helemaal los.

Daarnaast leer je hoe je je volledig over kunt geven aan deze zalige, diepe ontspanning.

Door een diepe innerlijke rust en ontspanning lossen je problemen zich van binnenuit op en verbetert je relativeringsvermogen enorm!

Wist je overigens dat slechts één uur van deze ontspanning, ongeveer gelijk staat aan vier uur diepe slaap?

Stel je voor hoe het voelt wanneer je deze sessie doet, en je daardoor zó veel meer energie krijgt. Bedenk eens hoeveel sterker en beter je je voelt!

De voordelen van een goed uitgerust lichaam zijn fenomenaal. Niet alleen gaat je fysieke gezondheid erop vooruit, ook mentaal krijg je een positieve boost die in onze drukke wereld vol prikkels en impulsen onmisbaar is.

Wanneer je je aanmeldt op onze nieuwsbrief krijg je deze sessie GRATIS! Heb je je al aangemeld? Klik hier om te downloaden!

Download nu Diepe ontspanning en ervaar die intens diepe ontspanning en alle voordelen die dit met zich brengt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  69,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2402
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Een paar weken terug heb ik me aangemeld voor de gratis sessie Diepteontspanning. Ik heb de sessie inmiddels een aantal keren beluisterd en ben tot dusver positief over wat het met me doet. Je moet er wel tijd voor vrijmaken. Dat kam soms wat lastig zijn. Het is echter wel de moeite waard om te ervaren wat er tijdens een hypnose met je gebeurt. Een mooie manier om kennis te maken met trancewerk.

 • Beste Michel.
  Ik heb gister jouwn gratis hypnosessie diepeontspanning geluisterd. Wat mooi dat als mensen zich aanmelden op de nieuwsbrief. Ze ook gelijk een gratis hypnosessie er bij krijgen.
  Ik moet zeggen dat het een heerlijke en prachtige mooie ervaring was. En dat ik heel diep in ontspanning kwam. En ik moet zeggen de sessie was van hele hoge kwaliteit. En geeft heel veel innerlijke ontspanning en rust. Het voelde echt Super.
  Ook heb ik deze week de hypnosessie tegen rug pijn gekocht naar jouwn persoonlijk advies via de mail. En die vond ik ook heel mooi. Ik heb al heel lang rug en nek klachten maar weet zeker dat dit hier bij goed kan helpen. Vooral het stukje van je eigen pijn centrum beinvloeden vond ik super mooi.
  Heel erg bedankt voor de mooie ervaringen. En je persoonlijke advies bij het kiezen van de goede sessie tegen rug en nek pijn.
  Groeten Roger

 • Hi Michel,

  Ik ben zo blij dat ik deze multiliminal erbij heb. Zoals ik je al eerder vertelde heb ik een nogal drukke baan in de zorg en weinig tijd om even tot mezelf te komen.

  Op deze manier is het leven voor mij een heel stuk prettiger geworden. In een half uurtje per dag tank ik zoveel bij dat ik de rest van de dag fluitend doorkom. Echt heel erg goed is het. Dankjewel hiervoor.

 • Ik was erg verast door de werking van de hypnose sessie. Ik voel me stukken beter. meer uit gerust en veel meer energie overdag. Ik doe de sessie 1 x per dag s’avonds dus ik dacht dat de multiliminal misschien nog beter zou werken. Enniet normaal zo lekker. en snel. Ik val er als een blok mee in slaap en voel me herboren elke keer. Super Michel! Dankjewel.

 • Hai Michel, ik doe sinds 2 weken dagen jouw diepe ontspanning multiliminal en moet zeggen dat het een geweldige manier is om te ontdekken wat dit allemaal voor je doet. Nooit geweten dat deze diepe ontspanning zoveel positieve effecten op me zou hebben. Ik slaap beter, ben minder gehumeurd en krijg meer voor elkaar en voel me beter.

  Naast dat ik mij beter in mijn vel voel is mijn ochtendhumeur ook verdwenen. Ik had daar behoorlijk last van en dat is nu dus weg. Ik ga er zeker mee door want het kost me maar een half uurtje per dag en levert me uiteindelijk veel meer op.

 • Hoi Michael. Eerst had ik een probleem met downloaden, maar je reageerde gelukkig heel snel. Ik heb nu een week lang elke dag de multiliminal gedaan. In het begin was het wel even wennen, maar na 2 keer val ik steevast diep in slaap. Ik word daarna uitgerust wakker en ben de rest van de dag fitter dan ervoor. Echt een aanrader. En dat voor 7 euro. Dank je wel.

 • Vindt de sessie ontspannend maar val in slaap en wordt op het eind wakker,nog maar 2x beluisterd,vindt hem wat lang maar zal hem vaker beluisteren, misschien dat ik dan beter doorslaap.

  • Fijn dat je de sessie ontspannend vindt. Dat is ook precies de bedoeling. De vraag is alleen of je inderdaad in slaap valt. Meestal als je tegen het einde weer ‘wakker wordt’, zoals je zegt, sliep je eigenlijk niet. Je reageert erg goed op de sessie, omdat je onderbewustzijn tegen het einde van deze sessie de opdracht krijgt om weer ‘wakker’ te worden.

   Je vindt meer informatie over wel/niet slapen tijdens een sessie in de veelgestelde vragen.

   Overigens als je een sessie zoekt om beter door te slapen, dan is daar een andere voor. Die helpt je inderdaad in slaap te vallen en geeft je onderbewustzijn vervolgens de opdracht op goed en vast door te slapen, in plaats van wakker te worden (wat nu gebeurt)

   Kijk anders eens in deze categorie: http://www.trancewerk.nl/product-categorie/slaapproblemen/

 • Prima voor mensen die zich echt gespannen voelen maar voor mij was de inleiding te langdradig. Toch een goede tool om je ontspannings-grenzen te exploreren.

 • Heb de sessie als erg ontspannend ervaren. Ben direct daarna naar bed gegaan en de hele nacht als een blok geslapen. Ik probeer het nu gewoon 2x per week te doen.

 • Ik vond het heerlijk rustgevend, maar lukte me niet om de hele sessie af te luisteren.
  Maar ga de sessie eens vlak voor het slapen gaan doen.
  De stem is prettig en de muziek helend.

 • Heel blij dat ik deze site ben tegengekomen.
  De stem waar je naar luistert is zeer prettig, kalm en rustgevend.
  Ik ga me nog eens verder oriënteren welke andere hypnose sessie bij me zou kunnen passen.
  Ik heb er wel een klein beetje moeite mee om hem helemaal af te luisteren, om er goed bij te blijven zou ik 20 minuten lang genoeg vinden.
  Verder helemaal geweldig!!!

 • Deze sessie heeft mij geholpen bij twee problemen.
  1. Een overvol hoofd.
  Je weet pas hoe gespannen je was, als het ineens verbetert en er rust en ruimte in je hooft is en 2. Door een stenose heb ik pijn en zwakte in beide benen. Tijdens de eerste 5 dagen van de sessie kreeg ik iedere keer enorm beentrekken en schokken in de benen. Dit gebeurt nu niet meer tijdens de sessie en er is een verbetering opgetreden in beide benen. Ze zijn sterker en ik zak niet meer door mijn knieën. Ga nu ook “beter inslapen” bestellen en hopelijk mijn inslaap pilletjes weggooien?
  Het zou een wonder zijn.

 • heel fijn om naar te luisteren..ik heb al geprobeerd s óchtends na het wakker de sessie af te spelen maar ik denk dat eind vd middag of avond misschien betere momenten zijn om te luisteren. In het begin duurt het even voordat ik er in zit maar dan volgt als vanzelf de ontspanning, laat je gewoon een beetje meevoeren door het geluid, de stem…
  Dank, Michel Lejeune! Topper!
  Oh ja, een vraagje: met die hand, doe je dat fysiek, dus echt of is het als visualisatie bedoeld?

 • Na een heftige tijd, ging het wat beter met met. Nu heb ik echter nog te maken met trauma’s die af en toe weer vat op me krijgen; het verleden achtervolgt nu dus nog.. Dat geeft o.a. angst en bijvoorbeeld spanning op m’n borst. Ook onrust en steeds weer een gevoel van ‘verstikking’ als ik bijna slaap. Dat gevoel nam de laatste tijd weer toe en dus werd ‘gaan slapen’ eigenlijk weer een obsessie. Zojuist, midden op de dag, deze sessie geluisterd. En: direct, zonder ongemakkelijk gevoel, in slaap gevallen! Deze ga ik dus zeker vaker in de avond luisteren. En ook nu ervaar ik (na een onrustig gevoel waar ik de dag mee begon) een enorme rust. Kortom: aanrader! In feite voor iedereen, want wie kan er nu geen ontspanning gebruiken?! Prettige stem ook. Ik heb ook van andere mensen sessies beluisterd, maar deze vond ik 1 van de betere. Met dank!

 • Wat de mensen hierboven mij geschreven klopt echt!
  Je komt tot rust ! en wanneer je weer rustig wordt ga je de stress en andere ongemakken
  Loslaten!

 • Hier en nu helemaal hier en nu … je hoeft niets… het verwennen van je “geest” en een thuiskomen in je wezenlijkheid, een thuiskomen en je een voelen met alles.. de echte ontspanning en rust … het is iedereen gegund
  mark

 • Marion,
  Ongelooflijk;gisteravond op bed geluisterd.
  Ikheb in geen jaar,geen pijn op mijn borst gehad,nu na de eerste keer luisteren heb ik bijna geen kramp op mijn borst.
  Ik viel wel in slaap , want de sessie duurde een uur en dat heb ik zo niet ervaren.
  Ik ga dit zeker in mijn leven integreren,iedere week een sessie.
  Dank voor de gratis sessie.

 • Nu ik deze oefening gedaan heb, herkende ik het gevoel, daar ik het bij mezelf wel eens heb gedaan, rustig liggen, gedachten op nul, rustige ademhaling vasthouden en uitademen.
  Het voordeel hiervan is dat je wordt begeleid, door de stem wordt je de hele sessie door op het goede spoor naar ontspanning geleid ( en dus niet door je eigen gedachten wordt afgeleid )
  Werkt prima!

 • Je komt tijdens deze sessie helemaal tot rust! Stress en zorgen verdwijnen. Doe je deze sessie een paar keer per week, dan merk je al snel resultaat. Je voelt je in het dagelijks leven een stuk ontspannender, en je hebt meer energie! Echt een aanrader voor mensen die vaak gespannen zijn en stress ervaren!

 • Na een paar minuten val ik steevast in slaap. En ik word net voor het eind weer wakker. Daarna blijf ik een tijd in een soort trancetoestand. Dus dan niet de weg op 🙂
  Eigenlijk ben ik wel nieuwsgierig wat er allemaal gezegd wordt. Hopelijk blijf ik binnenkort wel wakker om alles te beluisteren.

 • Het is onbegonnen werk om bewust te luisteren naar wat er gezegd wordt.
  De inductie is zo goed, dat ik binnen een paar minuten in diepe slaap ben.
  Ik vind het een geweldige methode om goed te ontspannen.
  Mijn complementen voor de begeleiding en het programma.

 • Ik ben een vrouw van 58, mantelzorger en een drukke baan. Alles wordt te veel, veel te veel. En dan moet er iets gebeuren, dit dus. Wat een verandering, zo veel rust, zo veel ontspanning, zalig. Voel me zo heerlijk.
  Ik heb het nog gratis gekregen ook. Dus…HARTELIJKE DANK.
  En de groeten van Maartje

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.