Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Leer perfect onder hypnose te gaan

Leer hoe je in hypnose kunt gaan en van alle voordelen geniet.

Dankzij tv-programma’s en podiumhypnose verwachten mensen armlevitaties, hallucinaties, geheugenverlies of dat ze citroenen kunnen eten en denken dat het zoete sinaasappels zijn. Vaak zijn mensen dan ook teleurgesteld als ze dit niet ervaren tijdens hypnose.

Vervolgens concluderen ze dat hypnose niet geschikt is voor ze, omdat ze niet gehypnotiseerd kunnen worden.

Of misschien ben je iemand die bewust alles analyseert en het moeilijk vindt om los te laten en diep te ontspannen? Soms kan het zijn dat je je veel te veel bewust bent van alles om je heen, om je over te kunnen geven aan de hypnotische ontspanning en word je daardoor ontmoedigd.

Of misschien maak je je zelfs zorgen over het tijdelijk even loslaten van de controle en vind je het daardoor moeilijk om te ontspannen?

Wat heb je nodig om goed hypnotiseerbaar te zijn?

Alle mensen zijn in staat om van nature in hypnose te gaan en doen het ook de hele tijd. Wie is er niet ooit helemaal opgegaan in een film en heeft de telefoon niet gehoord? Of kwam aan op zijn of haar bestemming en vroeg zich af hoe ze daar terecht waren gekomen?

Het is dus niet zo dat je niet in hypnose kunt gaan. Het verschil is dat als je gaat zitten om te luisteren naar een hypnosesessie, je het doelbewust doet.

En doelbewust in hypnose gaan, zoals elke andere activiteit die je bewust doet, is een vaardigheid die je kunt ontwikkelen en verbeteren. Het is letterlijk een kwestie van leren hoe het te doen, en dan oefenen totdat je er echt goed in wordt.

En grappig genoeg is de beste manier om het te leren… via hypnose!

Hypnose is het beste hulpmiddel om je te leren hoe je beter in hypnose kunt komen. De sessie Leer perfect onder hypnose te gaan heeft tot doel je te leren hoe je jouw hypnotiseerbaarheid kunt verbeteren, zodat je er goed gebruik van kunt maken.

Wanneer je tot rust komt en regelmatig naar Leer perfect onder hypnose te gaan luistert, zul je merken dat je:

 • van nature gemakkelijker ontspant
 • dieper opgaat in de ervaring en minder analyseert en nadenkt
 • de volledige controle en keuzevrijheid houdt over wat je wel en niet accepteert
 • verschillende fenomenen gaat ervaren en beleven
 • beter in staat bent om je hypnose ervaring vorm te geven
 • er meer uithaalt

Download nu Leer perfect onder hypnose te gaan en laat je hypnoseresultaten door het dak gaan

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2412
Categorieën:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.