Menu
Maak je gedachten stil

Maak je gedachten stil

5.00 van de 5 based on 1 customer rating
(1 klantbeoordeling )

Het leven is overvol en druk. Constante mediaboodschappen, reclames, teksten, e-mails, zorgen, problemen, telefoontjes, televisie en internet, dingen die je moet leren, vaardigheden die je moet bijhouden, nieuws, dingen te doen, werk, relaties. Het kan allemaal leiden tot overbelasting en een gebrek aan perspectief. En deze drukke toestanden kunnen soms voorgoed na blijven galmen in je hoofd, waardoor het niet meer stil te krijgen is daarbinnen.

Zo’n ‘druk hoofd’ kan vergeetachtigheid veroorzaken, evenals stress en de onmogelijkheid om te doen waar je werkelijk op wilt focussen in je leven. Het maakt je onproductief, terwijl je denkt dat je heel wat gedaan hebt of voor elkaar gekregen hebt. Op een gegeven moment raken we gewend aan deze altijd aanwezige drukte en deze constante wirwar aan gedachten wordt een altijd aanwezige metgezel, of het nu constructief is of niet.

En hoe drukker het in je hoofd is, hoe moeilijker het is om helder en ontspannen na te denken. Hierdoor leef je eigenlijk niet meer in het hier en nu en het voorkomt dat je heldere plannen voor de toekomst maakt.

Met de hypnosesessie Maak je gedachten stil kun je deze drukte tot stilte manen. Je zet als het ware dat drukke gedoe in je hoofd uit. Je maakt je hoofd leeg op elk moment dat je dat wilt en je leert diep ontspannen met deze sessie.

De sessie helpt je om je gedachtegebied op te ruimen, waardoor je beter en gemakkelijker kunt denken over dingen. De innerlijke rust die je krijgt is heerlijk en je kunt betere beslissingen nemen bij alles dat je doet, bijvoorbeeld tijdens een ontmoeting met anderen, tijdens het winkelen of boodschappen doen. En natuurlijk is de stilte in je hoofd erg fijn als je even rustig zit en gewoon niets aan je hoofd wilt.

Wanneer je regelmatig naar Maak je gedachten stil luistert zul je merken dat je betere oplossingen kunt bedenken en dat je leven een stuk prettiger en effectiever wordt. Minder mentale ‘ruis’ leidt onherroepelijk tot hogere productiviteit en een beter gevoel, zonder dat het extra energie kost.

Download nu Maak je gedachten stil en geniet van meer innerlijke stilte en rust, ongeacht wat er om je heen gebeurt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Questions & Answers
 • Beoordelingen (1)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

Rated 5.00 out of 5 stars
1 beoordeling
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

1 review for Maak je gedachten stil

 1. m.koopman253@chello.nl
  5 van 5

  (verified owner)

  Mooie aankoopEen mooie aankoop, ik ben altijd een enorme drukte maker en ik ben nu zo ontspannen, zo lekker. Ik kom door verschillende sessies te volgen veel beter voor mijzelf op. Mijn rugzakje wordt ook langzaamaan veel leger. Die was veel te vol door maar gewoon door te gaan. Ik neem nu rust voor ontspanning en hobby's . Mijn dank is enorm groot.

  Is deze beoordeling nuttig? 2 van 2 mensen vonden deze beoordeling nuttig

Schrijf een beoordeling

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten