Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Maak je gedachten stil

Het leven is overvol en druk. Constante mediaboodschappen, reclames, teksten, e-mails, zorgen, problemen, telefoontjes, televisie en internet, dingen die je moet leren, vaardigheden die je moet bijhouden, nieuws, dingen te doen, werk, relaties. Het kan allemaal leiden tot overbelasting en een gebrek aan perspectief.

En deze drukke toestanden kunnen soms voorgoed na blijven galmen in je hoofd, waardoor het niet meer stil te krijgen is daarbinnen.

Zo’n ‘druk hoofd’ kan vergeetachtigheid veroorzaken, evenals stress en de onmogelijkheid om te doen waar je werkelijk op wilt focussen in je leven. Het maakt je onproductief, terwijl je denkt dat je heel wat gedaan hebt of voor elkaar gekregen hebt.

Op een gegeven moment raken we gewend aan deze altijd aanwezige drukte en deze constante wirwar aan gedachten wordt een altijd aanwezige metgezel, of het nu constructief is of niet.

En hoe drukker het in je hoofd is, hoe moeilijker het is om helder en ontspannen na te denken. Hierdoor leef je eigenlijk niet meer in het hier en nu en het voorkomt dat je heldere plannen voor de toekomst maakt.

Met de hypnosesessie Maak je gedachten stil kun je deze drukte tot stilte manen. Je zet als het ware dat drukke gedoe in je hoofd uit. Je maakt je hoofd leeg op elk moment dat je dat wilt en je leert diep ontspannen met deze sessie.

De sessie helpt je om je gedachtegebied op te ruimen, waardoor je beter en gemakkelijker kunt denken over dingen. De innerlijke rust die je krijgt is heerlijk en je kunt betere beslissingen nemen bij alles dat je doet, bijvoorbeeld tijdens een ontmoeting met anderen, tijdens het winkelen of boodschappen doen.

En natuurlijk is de stilte in je hoofd erg fijn als je even rustig zit en gewoon niets aan je hoofd wilt.

Wanneer je regelmatig naar Maak je gedachten stil luistert zul je merken dat je betere oplossingen kunt bedenken en dat je leven een stuk prettiger en effectiever wordt. Minder mentale ‘ruis’ leidt onherroepelijk tot hogere productiviteit en een beter gevoel, zonder dat het extra energie kost.

Download nu Maak je gedachten stil en geniet van meer innerlijke stilte en rust, ongeacht wat er om je heen gebeurt

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  59,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 2429
Categorieën: ,
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Een mooie aankoop, ik ben altijd een enorme drukte maker en ik ben nu zo ontspannen, zo lekker. Ik kom door verschillende sessies te volgen veel beter voor mijzelf op. Mijn rugzakje wordt ook langzaamaan veel leger. Die was veel te vol door maar gewoon door te gaan. Ik neem nu rust voor ontspanning en hobby’s . Mijn dank is enorm groot.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.