Menu

Ultradiepe meditatie ontspanning

Het gebeurt met hooggeplaatste leidinggevenden, met leerkrachten, ouders die thuis blijven voor de kinderen. Het gebeurt met kinderen op de middelbare school en het voortgezet onderwijs. En het gebeurt zelfs met jongeren in het basisonderwijs. Het overkomt ons bijna allemaal…

Het is vakantietijd en dus krijgen eindelijk wat vrije tijd. We gaan ontspannen en onszelf herstellen. Maar op de een of andere manier lijkt het niet te gebeuren.

Wat is er aan de hand?

Waarom kunnen we niet ontspannen? Kijk voor de grap eens op Google en zoek op het woord ‘ontspanning’. Je zult zien dat je al snel 11,4 miljoen zoekresultaten krijgt. Dat aantal zegt ons twee dingen, zelf als je nog niet eens naar de inhoud van die resultaten zelf kijkt.

Ten eerste zegt dit dat we wanhopig op zoek zijn naar manieren om te kunnen ontspannen. En ten tweede zegt het dat we het op de verkeerde manier aanpakken.

Lichaam en geest

Inmiddels weten we allemaal dat ons lichaam onze geest beïnvloedt en andersom. Om gezond te blijven, weten we dat je een goed uitgerust en goed gevoed lichaam moet hebben.

Ook weten we dat hetzelfde geldt voor je geestelijke gezondheid en productiviteit. En dat laatste is nou net het probleem, omdat je in onze moderne samenleving overspoeld wordt met mentale prikkels.

Hoe kun je dan wél je ontspanning krijgen?

Het mooie van de sessie Ultradiepe meditatie ontspanning is dat je spelenderwijs geleid wordt naar een situatie waarin je jezelf toestaat alles even te laten voor wat het is. Mentaal gezien dan.

Je laat alle dagelijkse beslommeringen los en je leeft letterlijk heel even in het moment. Mensen die deze sessie doen, vertellen dat zij mentale en spirituele groei ervaren en dat zij zich lichamelijk beter voelen.

De sessie Ultradiepe meditatie ontspanning is een wonderlijke manier om stress snel weg te nemen. Je gezondheid gaat erop vooruit en je kunt het leven elke keer dat je deze sessie gedaan hebt beter aan.

We hebben zelfs meermaals gehoord dat het je bloeddruk verlaagt en je immuunsysteem versterkt. Alle reden dus om deze geweldige geleide meditatiesessie te gaan doen.

Download nu Ultradiepe meditatie ontspanning en laat je aan de hand meenemen in de wonderlijke wereld van meditatie ontspanning

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kies meerdere sessies = korting tot 35%
  • Ook als Nachtsessie en Multiliminal
  • Met accounttegoed 20% extra korting!

Vanaf  49,99 Vanaf  49,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ultradiepe meditatie ontspanning” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten