Menu

Verbeter je visualisatie

Hypnose is zo’n krachtig hulpmiddel voor positieve verandering, maar zou je graag willen dat je beter kon visualiseren? Misschien heb je al eerder een Trancewerk hypnosesessie gedaan en ontspande je goed, maar vond je het moeilijk om de voorgestelde suggesties in gedachten te zien?

Sommige mensen hebben van nature meer moeite met visualiseren dan anderen. En wellicht is het voor jou prettiger om je andere zintuigen te gebruiken.

Wat is jouw belangrijkste zintuig?

We hebben allemaal de neiging om een favoriet zintuig te hebben. De een vindt het gemakkelijker om op een fantasierijke manier een smaak, geur, gevoel of geluid in gedachten op te roepen, dan dat ze bijvoorbeeld een gezicht kunnen zien. Maar wist je dat je je visualisatievermogen sterk kunt verbeteren?

Soms zeggen mensen dat ze helemaal niet kunnen visualiseren. Maar als dat waar zou zijn, dan zou je niet weten hoe je dingen kunt herkennen. Als je ooit een droom hebt gehad en je in die droom dingen zag, dan kun je ook visualiseren. En de meeste mensen kunnen dat tot in het kleinste detail. Wellicht denk je dat je het niet kunt omdat je nooit geleerd hebt om visualisatie bewust te sturen.

Met de sessie Verbeter je visualisatie halen we als eerste de druk weg om te moeten kunnen visualiseren.

Het is veel beter als je ontspant, zodat het visualisatieproces natuurlijk en gemakkelijk gaat verlopen. Het deel van je hersenen dat beelden ziet als je droomt, is hetzelfde deel dat dingen ziet wanneer je ontspant tijdens hypnose.

Tijdens hypnose kunnen visualiseren is geweldig, maar om te profiteren van een sessie hoef je niet alles in detail te zien. Als je hier en daar in een flits iets ziet dan kan dat al genoeg zijn om ongewenst gedrag of bijvoorbeeld een sessie die inspeelt op emoties te laten werken.

En net als met spieren kun je je visualisatievermogen versterken door het te oefenen. En dat komt ten goede aan je creativiteit, je waarnemings-, herinnerings- en geheugenvermogen en je levensvreugde.

De sessie Verbeter je visualisatie is heerlijk ontspannend en traint het deel van je brein dat verantwoordelijk is voor visualisatie, waardoor je visualisatievermogen op natuurlijke wijze sterker wordt. Je visuele zintuig zal hierdoor aanzienlijk rijker worden.

Hoe meer je ontspant bij deze sessie, hoe gemakkelijker je het zult vinden om te visualiseren.

Download nu Verbeter je visualisatie en geniet van een sterker en rijker visualisatievermogen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verbeter je visualisatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten