Wees een assertieve ouder

Iemand zei ooit eens: “Er is niks zo erg als de razernij van een verwend kind.”

Ik wil je wat vragen. Herken je jezelf in één of meer van de volgende gedachten:

 • “Ik wil het hem wel zeggen, maar zelfs als hij zo lelijk doet heb ik gewoon medelijden met hem en geef ik maar gewoon toe!”
 • “Ze doet af en toe zo hatelijk, grof en is soms zo veeleisend. Maar ja, ik voel me schuldig vanwege haar vader’s gedrag. Eigenlijk ben ik zwakker dan ik zou moeten zijn bij haar!”
 • “Mijn ouders waren zo streng en gemeen tegen mij dat ik dit niet voor mijn kind wil. Daarom heb ik de neiging mijn kind te laten doen wat het wil…”

Klinkt dit bekend?

Wel, er zijn veel redenen te bedenken waarom je niet zo standvastig en assertief bent tegen je kind als je zou willen. Vaak weet je bewust wel dat je eigenlijk wat sterker zou moeten zijn, om ze duidelijke grenzen te leren, maar tegelijkertijd is het soms zo moeilijk om ze dat te geven.

Het vereist een ijzersterke discipline en dat is vaak het probleem als het om je kinderen gaat. Het voelt dan vaak gemakkelijker om maar toe te geven. Maar eigenlijk maak je het er moeilijker mee voor jezelf. Je kind zijn of haar zin geven kan op de korte termijn werken, maar op de langere termijn werkt het tegen jou en je kind.

Grenzen leren

Het is een feit dat kinderen duidelijke grenzen nodig hebben. Ze moeten leren wat kan en wat niet kan. Wanneer je stoer maar eerlijk, liefdevol en sterk bent, voelt je kind zich veilig, leert het zichzelf en anderen meer te respecteren en heeft het een kans om zelfdiscipline te ontwikkelen. Zonder duidelijke grenzen is dat onmogelijk.

Dus hoe komt het dat jij minder assertief bent dan eigenlijk nodig is?

Misschien voel je je schuldig en probeer je deze schuldgevoelens te verzachten door te vaak aan je kind toe te geven. Als je een alleenstaande ouder bent of denkt dat je niet altijd genoeg tijd of geld voor je kind hebt, kan dit een schuldgevoel opwekken. Als gevolg kan het zijn dat je dan te gemakkelijk toegeeft.

Misschien wil je een rustiger leven en heeft je kind geleerd dat als ze maar lang genoeg doorzeuren, doordrammen, of zelfs agressief en onbeschoft worden, je ze uiteindelijk hun zin geeft. En daarmee beloon je ze voor hun onacceptabele gedrag. Ze leren dat hun gedrag loont!

Betere resultaten krijgen

Wanneer je daarentegen kalm en assertief blijft krijg je veel betere resultaten. En daarmee bedoel ik dat je op super kalme toon rotvast bij je standpunt blijft, ongeacht hoe hard er gedramd of geschreeuwd word. Ik beloof je dat je je hierdoor veel beter gaat voelen.

Op het moment dat je je kind wat discpline moet aanleren, is het noodzakelijk dat je jezelf volledig loskoppelt van je eigen emotionele reacties.

Je schuldgevoelens, woede of het niet willen herhalen van de fouten van je eigen ouders moet je heel even opzij zetten. Op dat moment zijn dit namelijk stoorzenders. Zeker als je je kind duidelijke grenzen wilt leren.

En als je dan kalm en helder van geest bent, zul je merken dat je kind ontdekt dat zijn of haar gedrag je emotioneel niet meer raakt. Hun gedrag sorteert geen effect meer. Het is in hun ogen nutteloos om door te gaan.

De kunst is alleen om die innerlijke kalmte te bewaren op exact die momenten dat je het nodig hebt. En daar helpt de sessie Wees een assertieve ouder je bij.

Deze sessie gaat je helpen om je eigen emotionele reacties onder controle te houden. Je bent daardoor ineens veel beter opgewassen tegen het (wan)gedrag van je kind.

Nadat je deze sessie enkele keren gedaan hebt, zul je steeds sterker en assertiever worden op precies de juiste momenten. Het wordt ineens heel eenvoudig voor je om je bij je standpunt te houden. Een NEE van jou is dan ook echt een NEE. En dat blijft zo!

De sessie Wees een assertieve ouder zal je helpen om kalm, afstandelijk en rechtvaardig te blijven bij het stellen van duidelijke grenzen. Want soms is dit de beste manier om je kind te leren tot hoe ver het kan gaan.

Uiteindelijk doe jij je kind er een groot plezier mee, omdat het deze goede eigenschap van je zal overnemen.

Download nu Wees een assertieve ouder en geef je kind de kans die het nodig heeft

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4801
Categorieën:
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.