Menu

Accepteer veranderingen

Hou je jezelf het liefste vast aan wat je kent en voel je je ongemakkelijk als er dingen in je omgeving veranderen? Heb je moeite veranderingen te accepteren en geven veranderingen je een negatief gevoel, omdat dingen die je zo goed kent ineens vreemd aan kunnen voelen? Veranderingen zijn onlosmakelijk aan het leven verbonden, maar dat wil niet zeggen dat iedereen elke veranderingen leuk of prettig vindt.

Als jij het minder makkelijk vindt om veranderingen in je leven te accepteren, helpt de sessie Accepteer veranderingen je leven een stuk aangenamer te maken. Je gaat veranderingen op alle gebieden beter en sneller accepteren en je begrijpt op een diep niveau dat verandering vaak nodig is, zodat je er meer rust en vrede mee hebt.

Download nu Accepteer veranderingen en voel je ontspannen, zelfverzekerd en prettig bij elke soort verandering in je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Accepteer veranderingen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten