Menu

Bereik je doelen

Sommige mensen hebben meer moeite met het realiseren van hun doelen dan anderen. Als jij iemand bent die wensen of doelen heeft en ze maar niet lijkt te kunnen realiseren, dan kan het zijn dat je iets niet goed doet. Het bereiken van je doelen heeft veel te maken met de onbewuste verwachtingspatronen in je brein.

Daarnaast speelt je focus een belangrijke rol in het realiseren van je doelen. Als deze twee eigenschappen minder sterk zijn bij je, zul je je snel laten afleiden of neem je niet de juiste stappen, waardoor je doelen buiten bereik blijven. Als je deze patronen hun gang laat gaan kun je de rest van je leven blijven dromen over je doelen zonder ooit een stap dichterbij te komen.

Als je je doelen wilt bereiken is het belangrijk om je onbewuste focus en je onbewuste verwachtingspatronen goed af te stemmen op die doelen. De hypnosesessie Bereik je doelen helpt je daarbij. Kijk ook naar dit Trancewerk video-inzicht, waarin je meer leert over onbewuste verwachting en wat dat met je doet.

Na de sessie Bereik je doelen schiet je motivatie omhoog en ga je je scherp en aanhoudend concentreren op je doelen. Je zult planmatig te werk gaan en stap voor stap dichter naar je doelen toewerken om ze te realiseren.

Download nu de sessie Bereik je doelen en realiseer je doelen sneller dan ooit

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bereik je doelen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten