Menu
Ga naar je kern en kom in balans

Ga naar je kern en kom in balans

Raak je vaak uit balans door gebeurtenissen en omstandigheden? Weet je niet goed hoe je in je eigen kracht kunt staan? Natuurlijk kunnen er overweldigende omstandigheden zijn waar iedereen door van slag zou raken, zoals een ongeluk, een natuurramp, oorlog, een scheiding of sterfgeval. Dat zijn dingen waar je als mens nu eenmaal door getroffen kunt worden, met een verstoring van je balans tot gevolg.

Maar wat als die balans al wordt verstoord door veel minder? Als je uit het lood raakt door onbeschoft winkelpersoneel, tegenzittende verkeerslichten, tegensputterende kinderen, iemand waar je van houdt die je kwetst, of als je gewoon je zin niet krijgt?

De hypnosesessie Ga naar je kern en kom in balans helpt je om je snel af te stemmen op je kern, en om ermee verbonden te blijven in alle omstandigheden. Onnodig piekeren, ontdaan raken door onverwachte situaties, of door dingen die andere mensen doen, gaat tot het verleden behoren, omdat je de weg terug naar jezelf hervindt.

Download nu Ga naar je kern en kom in balans en ontdek hoe je verbonden blijft met die kern, zodat je altijd emotioneel in balans bent

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Ga naar je kern en kom in balans”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten