Menu

Ga naar je kern en kom in balans

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Raak je vaak uit balans door gebeurtenissen en omstandigheden? Weet je niet goed hoe je in je eigen kracht kunt staan? Natuurlijk kunnen er overweldigende omstandigheden zijn waar iedereen door van slag zou raken, zoals een ongeluk, een natuurramp, oorlog, een scheiding of sterfgeval. Dat zijn dingen waar je als mens nu eenmaal door getroffen kunt worden, met een verstoring van je balans tot gevolg.

Maar wat als die balans al wordt verstoord door veel minder? Als je uit het lood raakt door onbeschoft winkelpersoneel, tegenzittende verkeerslichten, tegensputterende kinderen, iemand waar je van houdt die je kwetst, of als je gewoon je zin niet krijgt?

De hypnosesessie Ga naar je kern en kom in balans helpt je om je snel af te stemmen op je kern, en om ermee verbonden te blijven in alle omstandigheden. Onnodig piekeren, ontdaan raken door onverwachte situaties, of door dingen die andere mensen doen, gaat tot het verleden behoren, omdat je de weg terug naar jezelf hervindt.

Download nu Ga naar je kern en kom in balans en ontdek hoe je verbonden blijft met die kern, zodat je altijd emotioneel in balans bent

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

1 beoordeling voor Ga naar je kern en kom in balans

 1. Waardering 5 uit 5

  Diedo

  Beste Michel,
  Ik weet niet hoe je het doet maar jouw trancewerksessies werken wonderbaarlijk. Ik heb in mijn kind en jeugdjaren met heel veel pijnlijke zaken in aanraking gekomen. De afgelopen 20 jaar is voor mij een groei en bloeiproces geweest om zaken te verwerken.
  Ongeveer 1,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met jouw trancewerksessies. Ik begon toen met geluk en geldcreatie. Ik kan je zeggen dat het mij veel geluk heeft gebracht. Echter, de sessies konden niet 100 procent doorgang vinden omdat ik nog met een aantal zaken onverwerkte zaken zat die ik in de afgelopen maanden stukje bij beetje heb opgelost.

  En toen kwam ik in de afgelopen week de sessies “leer van jezelf houden” en “terug naar de kern” tegen. Nou, het was alsof alles in mijn wereld werd omgedraaid. Alles voelt anders en ik krijg spontaan van alle kanten van alles aangereikt om mezelf te helen en te genezen. Zoveel invloed hebben jouw sessies op mijn leven.

  Langs deze weg wil ik je heel hartelijk danken. Ik vind het super, super geweldig wat je doet om mensen te helpen. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik begin te voelen dat ik steeds meer van mezelf mag en kan houden en dat ik steeds meer in mijn eigen kracht kom te staan.

  Ik wens je ongelooflijk veel liefde en succes toe met de ontwikkeling van jouw trancesessies.

  Met een warme groet,
  Diedo

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten