Menu

Huishoudelijk werk leuk vinden

Huishoudelijk werk kan echt vervelend werk zijn. Schoonmaken, afwassen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, poetsen, de was doen, strijken…

Als het huishouden voor jou aanvoelt als een hindernis, of als je er een sterke afkeer van hebt, of als je iemand bent die alleen snel de troep opruimt en schoonmaakt als er visite komt, dan is deze sessie voor jou.

De hypnosesessie Huishoudelijk werk leuk vinden zal je het gevoel geven dat het huis opruimen en schoonmaken leuk is. Je zult de tijd van het huishoudelijk werk gebruiken als ‘mind-break’, zodat je doet wat je moet doen, terwijl het voelt als een lekkere pauze.

Voortaan ziet je huis er netjes en schoon uit, hoef je je niet meer te schamen als er onverwacht bezoek komt, en stelt de boel bijhouden niets meer voor. Je krijgt er een zeer voldaan gevoel door.

Download nu Huishoudelijk werk leuk vinden en ontdek hoe het huishouden een fluitje van een cent wordt

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Huishoudelijk werk leuk vinden” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten