Menu

Jezelf hercreeren en transformeren

Heb je ooit het gevoel gehad dat het nu echt tijd is voor een complete ommezwaai in je leven? Je wil een totale verandering, alleen weet je niet hoe en waar te beginnen en wat dat allemaal inhoudt?

Er kunnen vele redenen zijn dat iemand het op een bepaald moment allemaal zat is en vindt dat er nu echt iets goeds moet gebeuren. Tegelijkertijd zitten wij mensen vaak opgesloten in vastgeroeste patronen en is het erg lastig het roer om te gooien, want hoe zal iedereen reageren? Kon je je nieuwe leven, zoals je dat in gedachten hebt, maar uittesten…

Een nieuwe start, een nieuwe kans in het leven is mogelijk. En met de sessie Jezelf hercreeren en transformeren kun je het eerst uittesten en daarna realiseren. Deze sessie helpt je duidelijkheid te krijgen over jezelf. Je leert vrij te komen van vastgeroeste patronen en los te breken uit je huidige situatie, waardoor je ontdekt dat het echt mogelijk is om jezelf als het ware te hercreëren en te transformeren.

Deze verfrissende sessie geeft je die nieuwe kans. Je zult veilig nieuwe alternatieve realiteiten zien, nog voordat ze een feit zijn. Je kunt veilig je nieuwe leven verkennen en uittesten, zodat je weet waaraan je begint. Je kunt veilig ervaren hoe het zal zijn als je de stappen onderneemt om die verandering te ondergaan en je kunt je nieuwe leven net zolang aanpassen totdat het exact is zoals je het wilt. En zodra je tevreden bent helpt deze sessie je daarna de mentale knop om te zetten.

Download nu de sessie Jezelf hercreeren en transformeren en verwelkom je nieuwe leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jezelf hercreeren en transformeren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten