Menu

Leer van jezelf houden

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Ben jij iemand die er problemen mee heeft als je hoort dat iemand zegt dat hij of zij van zichzelf houdt? Ben je iemand die zichzelf onbelangrijk vindt en denkt dat liefde iets is dat alleen bestemd is om te geven aan een ander?

Veel mensen hebben een verkeerd beeld als we het hebben over meer van jezelf houden. Vaak wordt gedacht dat van jezelf houden egoïstisch is en dus iets negatiefs is.

Maar weet dan dat ware liefde, altijd eerst bij jezelf begint. Want als je niet van jezelf houdt, is het ook erg moeilijk om ware liefde te kunnen geven.

De hypnosesessie Leer van jezelf houden helpt je als eerste een goed gevoel te krijgen bij het idee dat je van jezelf kunt en mag houden en dat dit veel voordelen heeft. Zo zul je een betere ‘relatie’ met jezelf krijgen en zal je capaciteit om liefde te kunnen geven groeien.

In letterlijke zin zul je meer in je hebben om te kunnen geven. Je zult door deze sessie stoppen in gevecht te zijn met andere delen van jezelf en je leert je innerlijk veel beter kennen. Door de innerlijke rust zul je beter worden in het geven van liefde aan anderen en zit je prettiger in je vel.

Download nu Leer van jezelf houden en creëer een warme super positieve verandering in jezelf

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  2 beoordelingen voor Leer van jezelf houden

  1. Waardering 5 uit 5

   Maartje (geverifieerde eigenaar)

   Dit is heel interessant om te luisteren. Ik luister, wordt lekker rustig en niet te geloven, ik voel me heerlijk . Het is niet de eerste sessie en ook zeker niet de laatste en ik, persoonlijk ,vind dat ik dit ook heb verdient.

  2. Waardering 5 uit 5

   Diedo

   Beste Michel,

   Ik weet niet hoe je het doet maar jouw trancewerksessies werken wonderbaarlijk. Ik heb in mijn kind en jeugdjaren met heel veel pijnlijke zaken in aanraking gekomen. De afgelopen 20 jaar is voor mij een groei en bloeiproces geweest om zaken te verwerken.
   Ongeveer 1,5 jaar geleden kwam ik in aanraking met jouw trancewerksessies. Ik begon toen met geluk en geldcreatie. Ik kan je zeggen dat het mij veel geluk heeft gebracht. Echter, de sessies konden niet 100 procent doorgang vinden omdat ik nog met een aantal zaken onverwerkte zaken zat die ik in de afgelopen maanden stukje bij beetje heb opgelost.

   En toen kwam ik in de afgelopen week de sessies “leer van jezelf houden” en “terug naar de kern” tegen. Nou, het was alsof alles in mijn wereld werd omgedraaid. Alles voelt anders en ik krijg spontaan van alle kanten van alles aangereikt om mezelf te helen en te genezen. Zoveel invloed hebben jouw sessies op mijn leven.

   Langs deze weg wil ik je heel hartelijk danken. Ik vind het super, super geweldig wat je doet om mensen te helpen. Ik krijg tranen in mijn ogen als ik begin te voelen dat ik steeds meer van mezelf mag en kan houden en dat ik steeds meer in mijn eigen kracht kom te staan.

   Ik wens je ongelooflijk veel liefde en succes toe met de ontwikkeling van jouw trancesessies.

   Met een warme groet,
   Diedo

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten