Menu

Leven met onzekerheid

Sommige mensen voelen zich onzeker over van alles en nog wat. Zij twijfelen bij veel dingen waar anderen niet eens over nadenken. Ben jij iemand die ook twijfelt aan veel dingen, vooral aan je eigen kunnen?

Weet dan dat dit soort onzekere gevoelens meestal te maken hebben met angst dat je geen controle hebt over datgene waar je onzeker over bent. Onzeker zijn voelt eng aan en zorgt ervoor dat je terughoudend en vaak té voorzichtig bent, waardoor je veel leuke dingen in het leven kunt mislopen.

Hypnose is een uitstekende manier om gevoelens op een positieve manier te beïnvloeden. De sessie Leven met onzekerheid zal je helpen onnodige onzekere gevoelens om te zetten in zekere gevoelens. Je zult je hierdoor sterker voelen en je pakt meer aan, omdat je je prettiger voelt in situaties waarin je eerst onzeker was. Je zult hierdoor meer vrijheid ervaren.

Download nu Leven met onzekerheid en ontdek dat ook jij onzekere gevoelens snel kunt omzetten in zekere gevoelens

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leven met onzekerheid” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten