Menu

Maak je eigen realiteit

Zijn er dingen in je leven die je graag anders zou willen, ook al lijkt het onmogelijk? Wat zou jij doen als je de baas zou zijn over de hele wereld?

Dit soort vragen maken ons uiteraard aan het lachen, of misschien gruwel je ervan. Maar stel je nou eens voor dat je echt alles kon controleren … dat je echt alles kon laten gebeuren, zoals jij dat wilt, en stel je voor hoe je dat leuk vindt.

De meesten van ons vinden dat idee maar niks en vinden dat alles dat gebeurt volledig buiten hun controle ligt. Neem bijvoorbeeld het weer. Het is onzinnig om te zeggen dat iemand het weer kan beïnvloeden, maar toch leven we in een tijd waarin wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat menselijke acties, menselijke beslissingen een grote invloed hebben op het weer. En dat terwijl niemand echt de controle heeft.

Wat dit voorbeeld echter laat zien is dat kleine, individuele beslissingen tot grote veranderingen kunnen leiden in de loop van de tijd.

Naast dat er veel dingen zijn die je niet kunt beheersen, zijn er ook enorm veel dingen die je wel kunt beïnvloeden, waarvan je het niet eens weet.

Eén van die dingen is bijvoorbeeld de realiteit van je eigen wereldbeeld en daaruit volgend je eigen wereld en realiteit.

Dit alles betekent dat er niet zoiets is als een vaststaand lot. Je hebt wel degelijk invloed op hoe jouw realiteit eruit ziet. En met de sessie Maak je eigen realiteit leer je daar controle over krijgen.

Zo leer je op onbewust niveau wat je moet doen om de meest positieve resultaten te krijgen die je je maar wenst. Je leert je leven zinvoller te maken en:

  • je ontdekt hoe je jezelf in een ultrakrachtige staat kunt brengen om veranderingen te realiseren.
  • je gaat echt begrijpen wat je leven betekent.
  • je identificeert bepaalde dingen in je leven die je positief wilt beïnvloeden.
  • je begint met het zetten van de eerste praktische stappen om deze veranderingen te realiseren.
  • je zult je leven veel interessanter en meer verrijkend gaan vinden.

Download nu de sessie Maak je eigen realiteit en transformeer je leven, je wereld en je realiteit in positieve zin

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maak je eigen realiteit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten