Menu

Ontdek je ware zelf

Vraag je je weleens af wie nou de ‘echte’ jij is? Voelt het soms alsof je een masker draagt, waardoor je je anders voordoet dan hoe je echt bent?

Het is normaal als je je soms wat onzeker voelt over je eigen identiteit. Dit komt doordat het gevoel dat je over jezelf hebt in de loop der tijd onwillekeurig verandert. Zo ziet een klein kind zichzelf heel anders dan een tiener en een jongvolwassene ziet zichzelf weer heel anders dan een bejaarde.

Belangrijke gebeurtenissen in je leven kunnen er ook voor zorgen dat je jezelf op een andere manier gaat zien en je ook anders aan anderen laat zien. Misschien doe je jezelf groter, stoerder, sterker, zelfverzekerder, liever of anders voor dan je echt bent. En dan kan dat ook nog verschillen bij wie je bent. Zo kun je je heel anders voordoen bij vrienden dan bij je familie of collega’s. Uiteindelijk kan dit erg vermoeiend zijn en kun je er zelfs door in de problemen raken.

Als je toe bent aan meer integriteit in je leven en je gewoon meer jezelf bij anderen wilt kunnen zijn dan zal de hypnosesessie Ontdek je ware zelf je daarbij helpen. Je zult er een authentieker persoon door worden en mensen zullen voelen dat ze met de echte jij te maken hebben. En dat is prachtig, want je echte jij kunnen laten zien is als een diamant.

De sessie Ontdek je ware zelf brengt je in contact met alle verschillende aspecten van jezelf en wanneer je geregeld naar deze sessie luistert zul je merken dat:

 • je elke keer sneller en diepe ontspant
 • je aansluiting begint te krijgen met de diep verborgen realiteiten in jezelf
 • je een nieuw gevoel van uniciteit krijgt
 • je het helemaal oké vindt en het goed voelt om je ware gezicht te tonen
 • je je steeds zekerder gaat voelen over het laten zien van wie je echt bent
 • je steeds echter overkomt
 • andere mensen positief reageren op je ware jij
 • je leven in alle opzichten fijner wordt

Download nu Ontdek je ware zelf en laat voortaan je ware gezicht zien

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Ontdek je ware zelf” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten