Menu

Persoonlijke groei

Ken je het gevoel dat je niet bent wie of wat je écht kunt zijn? Of dat er veel meer in je zit dat er (nog) niet uitgekomen is? Misschien heb je werk terwijl je weet dat je veel beter kunt, of zit je in een relatie waarvan je het gevoel hebt dat je niet verder komt dan je zou willen?

Sommige mensen hebben levendige fantasieën hoe hun leven zou kunnen zijn, alleen vanwege beperkende gedachten of ‘verplichtingen’, kunnen zij niet de stappen ondernemen om die persoonlijke groei toe te staan of te realiseren.

Als je je herkent in deze situatie, zal de hypnosesessie Persoonlijke groei je helpen in hoog tempo vrij te komen van die blokkades. Je stelt jezelf daardoor in staat persoonlijke groei te realiseren en de weg vrij te maken naar meer van jezelf.

De sessie Persoonlijke groei zal je helpen je dromen over wie of wat je zou kunnen zijn nu echt te gaan realiseren.

Download nu Persoonlijke groei en haal alles uit jezelf dat je zo graag wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Persoonlijke groei” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten