Menu

Persoonlijke kracht

Heb je last van een vlak gevoel waarbij veel dingen je eigenlijk niet meer zo interesseren? Glijdt het leven min of meer aan je voorbij en zie je wel waar het schip strandt, terwijl je diep vanbinnen wel graag wil leven, maar niet weet wat je moet doen om je situatie te veranderen?

Misschien heb je weleens gehoord van anderen wat zij allemaal doen en meemaken en vind jij dat je maar een saai leven hebt waarin niks gebeurt.

Wist je dat alles, ook de invulling van jouw leven, begint met gedachten? En als je je gedachten wilt veranderen, dan is hypnose het meest geschikte gereedschap om dat te realiseren.

De sessie Persoonlijke kracht zal je helpen de controle over je gedachten te krijgen. Je wordt enthousiast en gaat bruisen van de energie om te slagen in alles wat je denkt en doet.

Je wordt minder passief en meer actief en als je regelmatig naar Persoonlijke kracht luistert zul je merken dat je het heft in eigen handen neemt, waardoor je je persoonlijke kracht herontdekt en van binnenuit verbetert.

Download nu Persoonlijke kracht en herwin je leven

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Persoonlijke kracht” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten