Menu

Persoonlijke verandering

Het leven is soms ingewikkeld en mensen zijn een van de meest gecompliceerde wezens op onze wereld. We leven midden in sterk natuurlijke en sociale systemen, waar we eigenlijk weinig tot geen controle over hebben. Vaak gebeurt het dat wanneer we naar onszelf kijken we op de een of andere manier niet tevreden zijn en dat we iets aan onszelf willen veranderen.

Mogelijk herken je dit en heb jij ook iets dat je aan jezelf wilt veranderen. Misschien bepaald gedrag, een gewoonte of iets anders en ben je erachter gekomen dat jezelf of je omstandigheden veranderen niet zo gemakkelijk is. Zeker niet als je permanente veranderingen nastreeft.

De sessie Persoonlijke verandering zal je helpen iets in je leven of omstandigheden te veranderen. Je onbewuste programmering leidt tot je gedrag, keuzes en resultaten en als je iets wilt aanpassen in je leven zul je als eerste op dat onbewuste gebied iets moeten doen.

Met de sessie Persoonlijke verandering help je jezelf snel en eenvoudig positieve blijvende veranderingen te realiseren, waardoor je sneller datgene bereikt dat je graag wenst.

Download nu Persoonlijke verandering en verander jezelf snel, blijvend en eenvoudig

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Persoonlijke verandering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten