Menu

Van introvert naar extravert

Introverte mensen krijgen minder aandacht dan extraverte mensen. Als mensen je introvert vinden wil dat niet zeggen dat je verlegen of sociaal wat minder handig bent. Het betekent meer dat je de voorkeur hebt om je energie uit jezelf te halen, terwijl extraverte mensen hun energie daarentegen uit de mensen om zich heen halen.

Als je introvert bent, wordt vaak gedacht dat je in jezelf gekeerd bent. Zo is het voor introverte mensen vaak moeilijk om contact te leggen met andere mensen en leven ze een stiller leven. Hierdoor krijgen introverte mensen vaak minder aandacht van anderen. Een introvert iemand stelt zich vaak voor dat extravert zijn niet mogelijk is.

Maar stel dat je graag in contact zou willen komen met andere mensen en je bent introvert. Lees dan even verder, want je kunt namelijk eenvoudig van introvert naar extravert gaan.

We weten allemaal wel dat extraverte mensen meer aandacht krijgen van de mensen om zich heen, wat op een bepaalde manier handig of aantrekkelijk kan zijn. De sessie Van introvert naar extravert kan je daarbij flink helpen, omdat je ermee leert een mentale schakelaar om te halen.

Deze sessie helpt je eenvoudig je comfortzone te verlaten, zodat je meer naar buiten durft te komen. Contact leggen met anderen wordt gemakkelijker en je zult merken dat anderen het fijn vinden als je jouw energie geeft. Je zult je door de sessie Van introvert naar extravert comfortabel gaan voelen bij extravert gedrag, zonder dat je hierdoor de hele tijd extravert wordt. Je zult in staat zijn te kunnen kiezen wat je wilt, doordat je een flexibel nieuw gedragspatroon leert.

Hierdoor krijg je meer opties in het leven en ga je ontdekken dat je jezelf beter gaat begrijpen, terwijl je extraverte capaciteiten groeien. Je zult spontaan extraverte acties kunnen uitvoeren, wanneer het je uitkomt, zonder dat je erover na hoeft te denken.

Download nu Van introvert naar extravert en zie hoe ver je kunt gaan

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Van introvert naar extravert” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten