Menu

Vergroot je comfortzone

Wist je dat je comfortzone eigenlijk weinig met comfort te maken heeft? Het is een naam die ooit bedacht is, omdat men blijkbaar dacht dat iets in het menselijk brein ervoor zorgde dat mensen het prettiger vinden om alleen dingen te doen die ze kennen en dingen die ze niet kennen liever vermijden.

Wanneer je je comfortzone verlaat, voelt dit onprettig of zelfs ronduit negatief. Wanneer je enkele keren achter elkaar je comfortzone verlaat, verdwijnt het negatieve gevoel en ben gewend geraakt aan de nieuwe situatie. Dit betekent dat je gegroeid bent!

De vraag is dus: hoe groot is jouw comfortzone? Zit je opgesloten in de strakke comfortzone-jas? Wil je iets nieuws, maar bedenk je 1001 redenen om het maar niet te hoeven doen? Als je jezelf hier een klein beetje in herkent kan het verruimen van je comfortzone je veel goeds brengen.

Het moge duidelijk zijn dat je comfortzone iets mentaals is en als je dat wilt veranderen, zul je een verandering in je brein moeten realiseren. De hypnosesessie Vergroot je comfortzone helpt je daarbij, zodat het verruimen van je comfortzone eenvoudiger en aangenamer wordt.

Je zult merken dat je met de sessie Vergroot je comfortzone de juiste mentale instelling krijgt die je helpt te groeien in elk mentaal opzicht. Hierdoor gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld waarin je je doelen gaat bereiken.

Je ontwikkelt met deze sessie de juiste manier om vooruit te komen in het leven. Als je nieuwe dingen wilt gaan doen zul je merken dat je dit veel gemakkelijker afgaat en Vergroot je comfortzone is een aangename creatieve mentale reis.

Download nu Vergroot je comfortzone en open de poorten naar een nieuwe wereld

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vergroot je comfortzone” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten