Menu

Vind verloren voorwerpen

We kennen het allemaal wel. Je hebt je sleutels ergens neergelegd, maar waar? Of je hebt je portemonnee ergens opgeborgen, alleen waar was dat ook al weer? Ken je het paniekgevoel dat je kunt krijgen als je op het punt staat om weg te gaan en je iets belangrijks kwijt bent, terwijl je zeker wist dat het op een bepaalde plek had moeten zijn? Ben je vaker dingen kwijt en raak je daarvan in de stress?

Dan is de sessie Vind verloren voorwerpen een oplossing. Wist je dat je brein altijd alles opslaat, inclusief de plek waar je iets onnadenkend neergelegd hebt, of waar je mogelijk iets verloren of kwijtgeraakt bent?

Deze informatie, die doorgaans nooit direct herinnerd wordt, kan met de hypnosesessie Vind verloren voorwerpen geactiveerd en teruggehaald worden. Je leert een strategie die je helpt om zoekgeraakte of verloren voorwerpen snel terug te vinden, waardoor je gaan vertrouwen op je nieuwe vindcapaciteiten.

De sessie zorgt ervoor dat je een geruststellend gevoel hebt, omdat je voortaan weet dat áls je iets kwijt bent, je het ook zo weer terugvindt.

Download nu Vind verloren voorwerpen en vind dingen die je kwijt was snel terug

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Vind verloren voorwerpen” te beoordelen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten