Menu
Vrij van het verleden

Vrij van het verleden

Iedereen maakt dingen mee in het leven, alleen kunnen sommige ervaringen zoveel impact op je hebben dat je het idee hebt honderd kilo op je schouders mee te moeten zeulen.

Problemen uit het verleden kunnen je gevoel van vrijheid en blijdschap in het heden aardig belemmeren en kunnen ervoor zorgen dat je nu bepaalde dingen niet meer doet. Sommige mensen worden stil, hebben weinig contact met anderen of voelen zich depressief, waardoor ze niet het leven leiden dat ze graag zouden willen.

De hypnosesessie Vrij van het verleden zal je in zo’n geval helpen om vervelende en beperkende herinneringen of gebeurtenissen emotioneel los te koppelen, waardoor je echte nieuwe vrijheid gaat voelen.

De kilo’s van het verleden zullen van je schouders afglijden, zodat je je letterlijk en figuurlijk lichter gaat voelen. Issues van vroeger hebben geen impact meer op je, waardoor je het heden en je toekomst veel zonniger gaat inzien!

De sessie Vrij van het verleden zorgt ervoor dat je blijer, vrolijker en vrijer wordt, doordat je de ballast van vroeger definitief van je afschudt.

Download nu Vrij van het verleden en leef weer vrij en blij zoals je graag wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
Bovenstaande sessie is ontwikkeld door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux.
Wanneer je deze sessie koopt, heb je recht op hulp en ondersteuning. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Vrij van het verleden”

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten