Menu

Vrij van het verleden

Iedereen maakt dingen mee in het leven, alleen kunnen sommige ervaringen zoveel impact op je hebben dat je het idee hebt honderd kilo op je schouders mee te moeten zeulen.

Problemen uit het verleden kunnen je gevoel van vrijheid en blijdschap in het heden aardig belemmeren en kunnen ervoor zorgen dat je nu bepaalde dingen niet meer doet. Sommige mensen worden stil, hebben weinig contact met anderen of voelen zich depressief, waardoor ze niet het leven leiden dat ze graag zouden willen.

De hypnosesessie Vrij van het verleden zal je in zo’n geval helpen om vervelende en beperkende herinneringen of gebeurtenissen emotioneel los te koppelen, waardoor je echte nieuwe vrijheid gaat voelen.

De kilo’s van het verleden zullen van je schouders afglijden, zodat je je letterlijk en figuurlijk lichter gaat voelen. Issues van vroeger hebben geen impact meer op je, waardoor je het heden en je toekomst veel zonniger gaat inzien!

De sessie Vrij van het verleden zorgt ervoor dat je blijer, vrolijker en vrijer wordt, doordat je de ballast van vroeger definitief van je afschudt.

Download nu Vrij van het verleden en leef weer vrij en blij zoals je graag wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van het verleden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten