Wees dankbaar

Wanneer je in Google zoekt op ‘dankbaarheid’ worden er 1.770.000 resultaten geladen (op het moment van zoeken, juni 2021).

Als je door de zoekresultaten bladert kom je psychologen, coaches, mensen met spirituele en religieuze achtergronden en gewone bloggers tegen. En allemaal zeggen ze dat het goed voor je is om dankbaarheid te voelen.

Onderzoek naar dankbaarheid

Er is zelfs een uitgebreid langdurig onderzoek gedaan naar dankbaarheid, waaruit duidelijk naar voren is gekomen dat leven met een gevoel van dankbaarheid een duidelijk effect heeft op je hele leven.

Het onderzoek toonde aan dat mensen die met een dankbare houding leven significant enthousiaster, optimistischer en energieker zijn dan de mensen die niet dankbaar zijn. Dankbaarheid, zo werd aangetoond, maakt dat mensen zich beter voelen over zichzelf en hun leven.

Een ander onderdeel van het onderzoek richtte zich op het effect van een dankbare houding op mentale en fysieke gezondheid. Hieruit bleek dat de mensen die dagelijks in een dagboek bijhouden waar ze dankbaar voor zijn, een beter functionerend immuunsysteem hebben en minder vaak ziek zijn.

Depressie komt veel minder vaak voor bij deze groep en deze mensen doen vaker aan geregelde lichaamsbeweging dan mensen die niet bezig zijn met dankbaarheid.

Tenslotte bleek uit het onderzoek dat mensen die elke dag dankbaar zijn sneller en vaker hun doelen bereiken dan mensen die dat niet doen.

(Dit onderzoek werd uitgevoerd door Robert Emmons van de Universiteit van Californië en Michael McCullough van de Universiteit van Miami. ).

Waar kun jíj dankbaar voor zijn?

Toch kan het zijn dat je het gevoel hebt dat het leven jou weinig biedt om dankbaar voor te zijn. In onze Westerse samenleving is de aandacht veelal gericht op materiële rijkdom, en geluk staat voor velen gelijk aan het hebben van meer bezittingen.

Zie jij dankbaarheid als iets voor spirituele of religieuze mensen, terwijl je zelf wellicht meer een houding hebt dat het leven maakbaar is en jij gewoon recht hebt op een goed leven? Je werkt er immers hard voor, dus waar moet je dankbaar voor zijn?

Het kan zijn dat je de belangrijkheid van de ‘kleine dingen in het leven’ uit het oog bent verloren, omdat er geen prijskaartje aan hangt en ze zo ongrijpbaar zijn.

Kijk in dat geval eens naar kinderen en hoe die blij kunnen zijn met de kleinste dingen. Ze zien iets moois in hele gewone dingen (heb je wel eens een kind urenlang zien spelen met een kartonnen doos, die tot huis werd gemaakt?).

Kinderen kunnen genieten van spelen in de regen en stampen in plassen. Ze zien iets magisch wanneer het mistig is of ontdekken bijzondere wezens in de wolken.

Opnieuw ‘als een kind zo blij’

Ooit was jij zelf ook een kind en ergens in jou zit dat gevoel nog steeds, van betoverd kunnen worden door het leven en de wereld, en daar diep dankbaar voor zijn.

Om dát gevoel weer in al zijn glorie naar boven te halen kan zonder hulp een beetje lastig zijn.

Daarom is de sessie Wees dankbaar ontwikkeld, om je te helpen dat intense gevoel, van dankbaar zijn voor alles in je leven, te wekken en vast te houden.

Met deze sessie zul je lang vergeten herinneringen weer terughalen, herinneringen die zijn overwoekerd gedurende je leven, maar die in je onderbewustzijn zijn opgeslagen als gekoesterde schatten.

Wanneer je regelmatig deze sessie beluistert, zul je verbaasd staan hoeveel je hebt om dankbaar voor te zijn, ongeacht je huidige omstandigheden.

En je leert om een houding van dankbaarheid op te bouwen tot een krachtige bron om uit te putten gedurende de rest van je leven.

Download Wees dankbaar en ervaar de kracht van een dankbare houding in jouw leven

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 4516
REACTIES
Aanmelden
Laat het mij weten wanneer er
guest

Inline Reacties
Alle reacties zien
Privacy gewaarborgd!
Dubbel beveiligde server en een versleutelde verbinding beschermen je gegevens
Altijd snel antwoord!
We zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor je via e-mail, ticketsysteem of voicebericht
Je bent in goede handen!
Met gratis, eerlijk advies van een sinds 2006 gediplomeerd expert
Verbeter je leven!
Met onze sessies verhoog je jouw levenskwaliteit, voor een fijner leven
Bliksemsnelle resultaten!
Wetenschappelijk bewezen effectief met supersnelle resultaten
Een gerust hart!
Uitstekende resultaten behalen en rechtstreeks contact met Michel Lejeune voor een gerust hart
Bijvend, snel en veilig resultaat!
Meer dan 97% (!) van onze klanten hebben snel en veilig blijvend goede resultaten
Veilige webshop!
Snel en veilig betalen met iDeal, Bancontact, Creditcard, Sofort of Overboeking
Previous slide
Next slide

Wat is een Multiliminal?

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie?

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie?

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie?

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.
 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.
Wachtwoord vergeten?
Klik hier

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig en gegarandeerd vrijblijvend. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.

FAKE e-mailadressen werken niet, omdat je download alleen in een e-mail verzonden wordt. Kan deze e-mail niet afgeleverd worden, dan wordt het incorrecte e-mailadres automatisch verwijderd uit ons systeem.

We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden met 1 klik.
Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.