Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Power focus

Een gebrek aan concentratievermogen kan tot gevolg hebben dat je snel en makkelijk afgeleid bent, of vergeetachtig en chaotisch. Misschien heb je moeite om taken en activiteiten te organiseren?

Of ben je vaak dingen kwijt? Een ander veel voorkomend gevolg van een gebrek aan concentratie is dat je vaak te laat komt, snel verveeld bent, problemen ervaart bij het vinden en houden van een baan. Herken je hier dingen van jezelf in?

Stel je nu eens voor: hoe kijkt een olympisch atleet naar de startblokken? Afgeleid? Om zich heen kijkend? Verward? Nee! Wat je bij zo’n sporter ziet is pure concentratie. Krachtige, onverstoorbare focus! Pijlscherp gerichte FOCUS!

En het is meer dan alleen concentratie. De aandacht die een topatleet heeft is zo scherp als een laserstraal en gericht op één enkel doel: winnen.

Psychologen noemen deze totale staat van pure concentratie ‘flow’. Het is een staat waarin je tijdelijk alle afleidende factoren blokkeert.

En ook jij kunt in deze ‘flow’ van scherpe focus raken wanneer je dat wilt of nodig hebt.

Stel je eens voor: de mogelijkheid om je voor 100% te focussen op wat je wilt bereiken, of het nu om iets op je werk, voor je studie of in je sport gaat. Met deze mentale, gefocuste staat, zijn olympische en wereldrecords gevestigd!

Met de sessie Power focus creëer je deze kalme ‘state of mind’, en je onderbewustzijn leert hoe je je concentratie kunt vernauwen en exclusief kunt focussen op het doel dat je wilt bereiken. Precies wanneer je het nodig hebt.

Wanneer je regelmatig naar Power focus luistert, zul je merken dat je niet langer afgeleid wordt van wat je werkelijk wilt bereiken. Je bijt je er nu in vast, net zolang tot je doelen bereikt zijn.

Ook merk je dat je creatiever bent, en dat je een heldere, scherpe concentratie ervaart bij de dingen die je doet. Een positieve bijkomstigheid is dat je minder negatieve en irrelevante gedachten hebt.

Je geeft het allerbeste van jezelf, en bereikt meer dan je ooit voor mogelijk hield.

Download nu Power focus en realiseer meer dan je ooit voor mogelijk hield

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5009
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Lieve Michel,

  Ik heb heel erg veel baat gehad bij deze sessie, en nog steeds!
  Negatief denken doe ik al heel lang niet meer.
  Ik focus mij op wat ik wel wil en leuk vindt, gaat bijna vanzelf!
  Het helpt mij ook enorm om te vertrouwen op het Universum.
  Al met al, ik voel me elke dag positief gestemd.

  Dank je wel hiervoor.

 • ik ben er een paar dagen geleden mee begonnen. het is een prettige hypnose/meditatie; daar zal ik zeker mee door blijven gaan. top Michel!

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.