Menu

Stop zelfsabotage

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Ben jij zelf ‘je ergste vijand’? Loop je vaker tegen een blinde muur op, zonder dat je het je realiseert? Lukken bepaalde dingen steeds maar niet, wat je ook probeert?

Zelfsabotage kan voortkomen uit vroegere conditionering, of vanuit een door jezelf opgelegde standaard van perfectie. Ook kan het zijn dat je als kleuter bepaalde conclusies trok, die je op onbewust niveau nog steeds hanteert.

Stel je maakte als klein kind een tekening en wilde die aan je moeder laten zien. Maar je moeder zat aan de telefoon en zei: “nu even niet”. Als dat een paar keer gebeurde, zou je zomaar de conclusie getrokken kunnen hebben dat jij niet belangrijk was. Je dacht dit, omdat je als kleuter, logischerwijs, niet verder nadacht.

En rara wat er dan met je gebeurt. Meestal hou je dit soort onbewuste overtuigingen vast. Je weet het niet, maar handelt er wel naar. En dus krijg je de resultaten die bij deze vorm van zelfsabotage hoort. En dat is vaak het tegenovergestelde van wat je nastreeft.

Zelfsabotage is een zeer geniepig fenomeen, omdat het zich op onbewust niveau afspeelt en je alleen maar de negatieve gevolgen ervan ziet. Je hebt het gevoel en het idee dat er ‘iets’ is dat je in de weg staat, maar je weet niet wat. Alsof je steeds met je hoofd tegen een onzichtbare muur oploopt. Wist je dat bijna iedereen in mindere of meerdere mate last heeft van zelfsabotage?

Zelfsabotage kan vele vormen aannemen, waarvan meestal geen enkele goed voor je is. Je kunt bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek voeren, en steeds afgewezen worden. Of je wordt steeds afgewezen bij het vinden van een partner. Of je relaties lopen telkens stuk. Ook kan zelfsabotage leiden tot financiële problemen, omdat je jouw eigen financiële succes saboteert, zonder dat je het in de gaten hebt.

Misschien presenteerde je jezelf niet op de beste manier, of was er iets anders aan de hand. Bij zelfsabotage doe je dingen vanuit onbewuste programmering die meestal lijnrecht staan op wat je bewust graag wilt. En omdat je meestal niet weet dat het om zelfsabotage gaat, ga je zoeken naar oorzaken die buiten jezelf liggen. Logischerwijs geef je dan van alles en nog wat de schuld, om het maar te kunnen verklaren.

Zelfsabotage valt 100% buiten je bewuste controle en het zijn meestal negatieve zaken. Als gevolg daarvan kan het beetje vertrouwen dat je nog had in jezelf ook de grond ingeslagen worden.

Maar wat zou er gebeuren als je jouw ‘positieve zelf’ eens aan het woord zou laten? Wat als je eens zou leren om diep te ontspannen en op een onbewust niveau ervaren om meer vertrouwen in je eigen capaciteiten te hebben en je die innerlijke saboteur tot bondgenoot en vriend maakt?

Om dat te realiseren kun je ervoor kiezen om te luisteren naar de hypnosesessie Stop zelfsabotage. Deze sessie zal je leren je ‘negatieve zelf’ uit te schakelen, zodat de onbewuste stem van zelfsabotage voortaan zwijgt.

De sessie Stop zelfsabotage zal je onderbewustzijn leren dat die innerlijke saboteur bemoedigend en behulpzaam gaat praten tegen je. Hierdoor ga je je veiliger, beter en meer ontspannen voelen over je toekomstige prestaties en succes op ALLE gebieden. Je energie verandert in positieve zin en mensen pikken dit feilloos (maar onbewust) op.

Wanneer je geregeld naar de sessie Stop zelfsabotage luistert zul je merken dat je beperkende overtuigingen weg beginnen te smelten en dat je visies beginnen te verschuiven. Hierdoor realiseer je krachtige en gunstige verandering en gaan er deuren voor je open die eerder gesloten bleven.

Download nu Stop zelfsabotage en geniet binnenkort van de nieuwe jij

  • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed
 • Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

  Wissen
  Op verlanglijstje

  Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
  Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
  We zijn er voor jou om je te helpen
  Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

  1 beoordeling voor Stop zelfsabotage

  1. Waardering 5 uit 5

   Anthony (geverifieerde eigenaar)

   Ik ben blij met de hypnose sessies van Michel. In het begin was ik best sceptisch en dacht “ja ja, het zal wel”.

   Ik ben begonnen met de sessie “zelfsabbotage” en sta verbaasd hoe dit voor mij werkt. Ik bereik meer en laat de negatieve gedachten zijn voor wat ze zijn. Vooral de “blokkade gedachten” zoals “ja maar” en “als” en “want” laat ik steeds vaker links liggen. Ik zie de blokkades nu waardoor ik er iets aan kan doen. Daarbij ben ik na zo’n sessie heel ontspannen.

   Dankjewel Michel,

   Groet van Anthony.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Geen producten