Meer dan 164.238 mensen
deden onze sessies. Hoe
kunnen we jou helpen?

Bijv: "rugpijn", "roken", afvallen".

MEER IN DEZE CATEGORIE

Stop zelfsabotage

Ben jij zelf ‘je ergste vijand’? Loop je vaker tegen een blinde muur op, zonder dat je het je realiseert? Lukken bepaalde dingen steeds maar niet, wat je ook probeert?

Zelfsabotage kan voortkomen uit vroegere conditionering, of vanuit een door jezelf opgelegde standaard van perfectie. Ook kan het zijn dat je als kleuter bepaalde conclusies trok, die je op onbewust niveau nog steeds hanteert.

Stel je maakte als klein kind een tekening en wilde die aan je moeder laten zien. Maar je moeder zat aan de telefoon en zei: “nu even niet”.

Als dat een paar keer gebeurde, zou je zomaar de conclusie getrokken kunnen hebben dat jij niet belangrijk was. Je dacht dit, omdat je als kleuter, logischerwijs, niet verder nadacht.

En rara wat er dan met je gebeurt. Meestal hou je dit soort onbewuste overtuigingen vast. Je weet het niet, maar handelt er wel naar.

En dus krijg je de resultaten die bij deze vorm van zelfsabotage hoort. En dat is vaak het tegenovergestelde van wat je nastreeft.

Zelfsabotage is een zeer geniepig fenomeen, omdat het zich op onbewust niveau afspeelt en je alleen maar de negatieve gevolgen ervan ziet.

Je hebt het gevoel en het idee dat er ‘iets’ is dat je in de weg staat, maar je weet niet wat. Alsof je steeds met je hoofd tegen een onzichtbare muur oploopt.

Wist je dat bijna iedereen in mindere of meerdere mate last heeft van zelfsabotage?

Zelfsabotage kan vele vormen aannemen, waarvan meestal geen enkele goed voor je is. Je kunt bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek voeren, en steeds afgewezen worden.

Of je wordt steeds afgewezen bij het vinden van een partner. Of je relaties lopen telkens stuk. Ook kan zelfsabotage leiden tot financiële problemen, omdat je jouw eigen financiële succes saboteert, zonder dat je het in de gaten hebt.

Misschien presenteerde je jezelf niet op de beste manier, of was er iets anders aan de hand. Bij zelfsabotage doe je dingen vanuit onbewuste programmering die meestal lijnrecht staan op wat je bewust graag wilt.

En omdat je meestal niet weet dat het om zelfsabotage gaat, ga je zoeken naar oorzaken die buiten jezelf liggen. Logischerwijs geef je dan van alles en nog wat de schuld, om het maar te kunnen verklaren.

Zelfsabotage valt 100% buiten je bewuste controle en het zijn meestal negatieve zaken. Als gevolg daarvan kan het beetje vertrouwen dat je nog had in jezelf ook de grond ingeslagen worden.

Maar wat zou er gebeuren als je jouw ‘positieve zelf’ eens aan het woord zou laten?

Wat als je eens zou leren om diep te ontspannen en op een onbewust niveau ervaren om meer vertrouwen in je eigen capaciteiten te hebben en je die innerlijke saboteur tot bondgenoot en vriend maakt?

Om dat te realiseren kun je ervoor kiezen om te luisteren naar de sessie Stop zelfsabotage. Deze sessie zal je leren je ‘negatieve zelf’ uit te schakelen, zodat de onbewuste stem van zelfsabotage voortaan zwijgt.

De sessie Stop zelfsabotage zal je onderbewustzijn leren dat die innerlijke saboteur bemoedigend en behulpzaam gaat praten tegen je.

Hierdoor ga je je veiliger, beter en meer ontspannen voelen over je toekomstige prestaties en succes op ALLE gebieden. Je energie verandert in positieve zin en mensen pikken dit feilloos (maar onbewust) op.

Wanneer je geregeld naar Stop zelfsabotage luistert zul je merken dat je beperkende overtuigingen weg beginnen te smelten en dat je visies beginnen te verschuiven.

Hierdoor realiseer je krachtige en gunstige verandering en gaan er deuren voor je open die eerder gesloten bleven.

Download nu Stop zelfsabotage en ontdek hoeveel meer je kunt bereiken

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  49,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5018
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

 • Ik ben blij met de hypnose sessies van Michel. In het begin was ik best sceptisch en dacht “ja ja, het zal wel”.

  Ik ben begonnen met de sessie “zelfsabbotage” en sta verbaasd hoe dit voor mij werkt. Ik bereik meer en laat de negatieve gedachten zijn voor wat ze zijn. Vooral de “blokkade gedachten” zoals “ja maar” en “als” en “want” laat ik steeds vaker links liggen. Ik zie de blokkades nu waardoor ik er iets aan kan doen. Daarbij ben ik na zo’n sessie heel ontspannen.

  Dankjewel Michel,

  Groet van Anthony.

 • >
  Geen producten

  Wat is een Multiliminal

  Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

   Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

   Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

   Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

   Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

  Wat is een Nachtsessie

  Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

  1. Slaap Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

   Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

   Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

  Wat is een Binaurale Dagsessie

  Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

  1. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

   Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

   Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

  Wat is een Hypnosesessie

  Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

  1. Inductie
   Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

  2. Werkzame deel
   Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

  3. Deductie
   Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

  GRATIS Online Workshop

  Donderdag 21 mei - 20:00 uur

  Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
  Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

  Log in met je

  e-mailadres en wachtwoord

  Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

  Meld je NU aan op de

  nieuwsbrief

  en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
  GRATIS!
  (normaal € 69,99)
  Met deze sessie creëer je
  de diepste rust ooit!

  Vul nu je voornaam en e-mail in,
  en klik op de 'AANMELDEN' knop!

  Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
  een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
  Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
  met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.