Menu
Vergroot je zelfdiscipline

Vergroot je zelfdiscipline

Weinig zelfdiscipline kan vervelend zijn. Soms weet je dat bepaalde dingen niet doen, of juist wel doen, beter voor je is. Je neemt je voor het anders te gaan doen en na korte tijd zwakt je voornemen af en val je weer terug in je oude patroon.

Hou jij jezelf aan je eigen voornemens of afspraken? Of ben je iets zat in je leven en ontbreekt het aan doorzettingsvermogen het roer definitief om te gooien op een bepaald gebied? Sommige mensen met een zwakke zelfdiscipline zijn snel afgeleid en hebben de onbewuste drang onbelangrijke dingen te gaan doen. Herken jij jezelf op één of meerdere van deze punten?

Met de hypnosesessie Vergroot je zelfdiscipline help je jezelf in recordtijd een ijzeren zelfdiscipline te ontwikkelen. Je gaat je sterker voelen en je houdt je aan je eigen afspraken.

Na de sessie Vergroot je zelfdiscipline ervaar je een nieuwe explosie van messcherp gerichte energie en toewijding. Je leven wordt makkelijker en je maakt de weg vrij echt iets op te bouwen in je leven, ongeacht wat dat is.

Download nu Vergroot je zelfdiscipline en geniet van de voordelen die je hebt als je jezelf aan je eigen afspraken houdt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Vergroot je zelfdiscipline”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten