Menu
Vrij van schrijversblock

Vrij van schrijversblock

Schrijversblock is een probleem dat verergert naarmate je meer je best doet ervan af te komen. Er is niets zo frustrerend als van alles weten en zodra je de pen in de hand hebt, of je achter het toetsenbord zit, erachter komen dat je alles kwijt bent en je hoofd leeg is. En hoe harder je je best doet, hoe leger het lijkt te worden. Stress en angst kunnen je parten spelen en zelfs als je probeert deze block te negeren, zal deze blijven bestaan.

De hypnosesessie Vrij van schrijversblock kan je helpen schrijversblock op te lossen, doordat het op onbewust niveau werkt en je bewuste pogingen ervan af te komen stopt.

Creativiteit komt voort uit het onderbewustzijn en dus moet de weg vanuit dit onderbewustzijn vrijgemaakt worden. Door te luisteren naar de sessie Vrij van schrijversblock zul je merken dat creativiteit weer de ruimte krijgt en dat er spontaan leuke creatieve ideeën in je bewustzijn terechtkomen, die je vervolgens kunt opschrijven.

De diepe ontspanning die je ervaart tijdens deze sessie zal samen met je onbewuste creativiteit ervoor zorgen dat je creatieve schrijverstalenten ongestoord naar buiten kunnen komen.

Download nu Vrij van schrijversblock en ontdek hoe creativiteit snel en eenvoudig je bewustzijn binnenstroomt en je de meest geweldige stukken schrijft

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Vrij van schrijversblock”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten