Menu

Vrij van schrijversblock

Schrijversblock is een probleem dat verergert naarmate je meer je best doet ervan af te komen. Er is niets zo frustrerend als van alles weten en zodra je de pen in de hand hebt, of je achter het toetsenbord zit, erachter komen dat je alles kwijt bent en je hoofd leeg is.

En hoe harder je je best doet, hoe leger het lijkt te worden. Stress en angst kunnen je parten spelen en zelfs als je probeert deze block te negeren, zal deze blijven bestaan.

De sessie Vrij van schrijversblock kan je helpen schrijversblock op te lossen, doordat het op onbewust niveau werkt en je bewuste pogingen ervan af te komen stopt.

Creativiteit komt voort uit je onderbewustzijn en dus moet de weg vanuit dit onderbewustzijn vrijgemaakt worden. Door te luisteren naar de sessie Vrij van schrijversblock zul je merken dat creativiteit weer de ruimte krijgt en dat er spontaan leuke creatieve ideeën in je bewustzijn terechtkomen, die je vervolgens kunt opschrijven.

De diepe ontspanning die je ervaart tijdens deze sessie zal samen met je onbewuste creativiteit ervoor zorgen dat je creatieve schrijverstalenten ongestoord naar buiten kunnen komen.

Download nu Vrij van schrijversblock en ontdek hoe creativiteit snel en eenvoudig je bewustzijn binnenstroomt en je de meest geweldige stukken schrijft

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van schrijversblock” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten