Menu

Word een creatieve songwriter

Als je eerder songs geschreven hebt, zul je ook wel de momenten kennen dat de inspiratie ver te zoeken was. Op die momenten heb je mogelijk van alles geprobeerd, maar hoe harder je je best doet om inspiratie te krijgen, hoe verder weg het lijkt.

Herken je dat je graag meer liedjes zelf zou willen schrijven, maar geen idee hebt waar je moet beginnen?

Wist je dat de beste songs die op deze wereld gemaakt zijn, bijna altijd één ding gemeen hebben met elkaar?

En dat is dat ze niet vanuit een bewuste gedachte geschreven zijn. Sommige wereldartiesten gebruikten drugs of andere geestverruimende middelen om songs te schrijven, die tot op de dag van vandaag de harten van miljoenen mensen raken.

Wil jij ook zulke songs kunnen schrijven? Weet dan dat je daar geen drugs voor hoeft te gebruiken. De sessie Word een creatieve songwriter heeft hetzelfde positieve effect van supercreativiteit bij het schrijven van songs, zonder de nadelen.

Word een creatieve songwriter helpt je als eerste je bewuste gedachten te stoppen, waardoor je je innerlijke creativiteit de vrijheid en ruimte geeft om te groeien en naar buiten te komen.

Met deze sessie zul je songs kunnen schrijven vanuit je hart, waarmee je mensen diep kunt raken. Dát zijn de songs die emotie triggeren en die lang onthouden worden.

Download nu Word een creatieve songwriter en schrijf voortaan liedjes die mensen rechtstreeks in het hart raken

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Word een creatieve songwriter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten