Menu

Word productiever

Als je echt productiever wilt zijn, is de beste start te beginnen met minder doen. Verrassend, nietwaar? Je zou denken dat de sleutel tot verhogen van je productiviteit zou liggen in meer doen. Maar dit is een typisch geval van minder is meer. Je doet al teveel. Stop!

Mensen die tobben over hun lage productiviteit zijn meestal meer bezorgd over het verkeerde. Ze zijn bezorgd en voelen zich schuldig over niet genoeg doen. Maar de echte drempel tot hogere productiviteit is veel vaker dat ze al teveel doen. Teveel van de verkeerde dingen, misschien op het verkeerde tijdstip.

Wat doe je dat ‘verkeerd’ is? Dat is een hele geladen term natuurlijk, en we zouden allemaal graag denken dat alles wat we doen rationeel, verstandig, belangrijk en nodig is en dat we dit het liefst allemaal tegelijk zouden kunnen doen! Waren we maar perfect! (Dit is waar het schuldgevoel begint – het gaat om niet perfect zijn, niet om de verkeerde dingen doen.)

De eerste stap naar productiever zijn is je denken veranderen. Dus de eerste stap in het verbeteren van je productiviteit is een mentale verschuiving.

Er zitten 24 uur in een dag. En jij bent niet perfect. Sorry, maar het is waar! Dit is niet iets om jezelf voor te straffen, want iedereen is net als jij imperfect. Dit betekent dat, om op een geregelde basis het meeste uit jouw 24 uur te halen, je moet:

  • Weten wat je werkelijk wilt en
  • Alles dat niet leidt naar wat je werkelijk wilt aan de kant leggen en verbannen

De sessie Word productiever kan je helpen en daarmee je wereld op zijn kop zetten. Of liever gezegd: binnenste buiten. Het zal je meenemen in een diepgaande ontspannende trancestaat. Krachtige hypnotische suggesties zullen je meenemen naar je diepste binnenste en je daar verbinden met dat waar het in jouw leven echt om gaat.

Je zult geen preek of moraliserend verhaal krijgen. In plaats daarvan zul je de immens krachtige gereedschappen krijgen om keuzes te maken die goed voor jou zijn en in overeenstemming met de door jou persoonlijk gekozen waarden. Met de sessie Word productiever kun je eenvoudig beginnen te onderscheiden wat werkelijk belangrijk is in je dagelijkse activiteiten en verzekeren dat dit is wat gedaan wordt.

Download nu Word productiever en haal zo veel meer van wat jij wilt uit je uren en dagen

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Word productiever” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten