MEER IN DEZE CATEGORIE

Word productiever

Als je echt productiever wilt zijn, is de beste start te beginnen met minder doen. Verrassend, nietwaar? Je zou denken dat de sleutel tot verhogen van je productiviteit zou liggen in meer doen. Maar dit is een typisch geval van minder is meer. Je doet al teveel. Stop!

Mensen die tobben over hun lage productiviteit zijn meestal meer bezorgd over het verkeerde. Ze zijn bezorgd en voelen zich schuldig over niet genoeg doen.

Maar de echte drempel tot hogere productiviteit is veel vaker dat ze al teveel doen. Teveel van de verkeerde dingen, misschien op het verkeerde tijdstip.

Wat doe je dat ‘verkeerd’ is? Dat is een hele geladen term natuurlijk, en we zouden allemaal graag denken dat alles dat we doen rationeel, verstandig, belangrijk en nodig is en dat we dit het liefst allemaal tegelijk zouden kunnen doen!

Waren we maar perfect! (Dit is waar het schuldgevoel begint – het gaat om niet perfect zijn, niet om de verkeerde dingen doen.)

De eerste stap naar productiever zijn is je denken veranderen. Dus de eerste stap in het verbeteren van je productiviteit is een mentale verschuiving.

Er zitten 24 uur in een dag. En jij bent niet perfect. Sorry, maar het is waar! Dit is niet iets om jezelf voor te straffen, want iedereen is net als jij imperfect.

Dit betekent dat, om op een geregelde basis het meeste uit jouw 24 uur te halen, je ten eerste moet weten wat je werkelijk wilt. Alles dat niet leidt naar wat je werkelijk wilt, zul je aan de kant moeten leggen en verbannen.

De sessie Word productiever kan je daarmee helpen en je wereld op zijn kop zetten. Of liever gezegd: binnenste buiten.

Het zal je meenemen in een diepgaande ontspannende trancestaat. Deze sessie neemt je mee naar je diepste binnenste en verbindt je daar met dat waar het in jouw leven echt om gaat.

Je zult geen preek of moraliserend verhaal krijgen. In plaats daarvan zul je de immens krachtige gereedschappen krijgen om keuzes te maken die goed voor jou zijn.

Om de keuzes te maken die in overeenstemming zijn met de door jou persoonlijk gekozen waarden.

Met Word productiever kun je eenvoudig beginnen te onderscheiden wat werkelijk belangrijk is in je dagelijkse activiteiten en verzekeren dat dit is wat gedaan wordt.

Download nu Word productiever en ontdek hoe je door minder te doen veel productiever bent

 • Levertijd: Onmiddellijk
 • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies en/of accounttegoed

vanaf  39,99

Wissen
Selecteer hieronder welke variatie(s) je wenst
SKU: 5001
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier.

>
Geen producten

Wat is een Multiliminal

Een Multiliminal is een revolutionaire techniek, waarmee je zonder hypnose sneller dan ooit het gewenste resultaat bereikt! De sessie bestaat uit 1 deel:

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Je hoort geen achtergrondmuziek, maar natuurgeluiden gecombineerd met speciale geluidstonen die verschillen tussen links en rechts.

  Dit in combinatie met Michel’s stem zorgt ervoor dat je brein binnen 5 minuten in de z.g. ‘super leerstaat’ komt.

  Een Multiliminal duurt kort. Gemiddeld slechts 15-25 minuten. Hierdoor is een Multiliminal ideaal voor bijvoorbeeld even tussen de middag.

  Ook is een Multiliminal perfect geschikt voor mensen die liever geen hypnose willen, maar wel het positieve resultaat!

  Tijdens deze super leerstaat bereiken de suggesties snel en gemakkelijk je onderbewustzijn en heb je nóg sneller het gewenste positieve effect. Een Multiliminal is kort en bespaart je enorm veel tijd.

Wat is een Nachtsessie

Een nachtsessie is een speciale sessie die je afspeelt op het moment dat je naar bed gaat om te slapen. De sessie bestaat uit 2 delen:

 1. Slaap Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een diepe vaste slaap te vallen. Terwijl je slaapt en diep rust zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen.
 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren.

  Dit deel wordt terwijl je slaapt vele keren achter elkaar herhaald. Soms wel tot 15 keer. Een nachtsessie duurt ongeveer 5 uur, maar daar merk je niets van, omdat je slaapt.

  Het is een uiterst effectieve manier om hetzelfde effect te krijgen als wanneer je een gewone hypnosesessie meerdere keren zou herhalen. Een nachtsessie bespaart je veel tijd overdag.

Wat is een Binaurale Dagsessie

Een binaurale dagsessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 1 deel en duurt daardoor korter.

 1. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat meteen begint. Het linker- en rechtskanaal zijn in tijd verschoven en wisselen elkaar af.

  Met de binaurale techniek wordt je bewustzijn afgeleid tijdens de sessie, en dat is precies de bedoeling. Hierdoor kunnen de suggesties eenvoudig je onderbewustzijn bereiken, en zo de gewenste (her)programmering realiseren.

  Je luistert gewoon overdag met ‘oortjes’ of koptelefoon tijdens je normale dagelijkse dingen. Het kost je dus geen extra tijd.

Wat is een Hypnosesessie

Een hypnosesessie is een audio luistersessie die je afspeelt op bijvoorbeeld een smartphone, tablet of mp3-speler. De sessie bestaat uit 3 delen:

 1. Inductie
  Dit is het deel dat je helpt in een aangename diepe ontspanning te komen. Hierdoor ontspan je goed en zet je je onderbewustzijn open voor de suggesties die daarna volgen in het werkzame deel.

 2. Werkzame deel
  Dit is het therapeutische deel dat de juiste suggesties bevat om een bepaalde gewenste verandering te realiseren. Je (her)programmeert hiermee een deel van je onderbewustzijn.

 3. Deductie
  Dit is het einde van de sessie. Hierin wordt je weer helemaal ‘wakker’ en wordt de sessie beëindigd. (of als het tijd is om te slapen, helpt de deductie de hypnotische staat over te laten gaan in een normale aangename slaap.)

GRATIS Online Workshop

Donderdag 21 mei - 20:00 uur

Gemakkelijk afvallen zonder dieet of ander moeilijk gedoe!
Je gegevens worden niet gedeeld en na de workshop verwijderd uit ons systeem.

Log in met je

e-mailadres en wachtwoord

Als je doorgaat stem je in met onze algemene voorwaarden, privacybeleid en gebruik van cookies.

Meld je NU aan op de

nieuwsbrief

en je krijgt de sessie 'Diepe Ontspanning'
GRATIS!
(normaal € 69,99)
Met deze sessie creëer je
de diepste rust ooit!

Vul nu je voornaam en e-mail in,
en klik op de 'AANMELDEN' knop!

Aanmelden is veilig. Zodra je aanmelding is verwerkt ontvang je
een e-mail met de downloadlink voor de sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning'.
Aanmelden is gegarandeerd vrijblijvend. We sturen geen spam en je kunt je altijd weer afmelden
met 1 klik. Je gegevens worden nooit gedeeld met anderen.