Menu

Algemene pijnvermindering

Er zijn verschillende sessies voor pijnverlichting beschikbaar die je helpen om specifieke soorten pijn te helpen verlichten.

Wanneer deze pijnverlichtingssessies echter niet van toepassing zijn op jouw situatie, dan kun je gebruik maken van deze algemene pijnverminderingssessie.

Met deze sessie leer je speciale technieken die je kunt gebruiken om elk type pijn te verlichten en zelfs compleet weg te krijgen.

Hoe werkt het?

Naast het simpele feit dat je minder pijn voelt wanneer je ontspannen bent, kan deze sessie de hoeveelheid pijn die je waarneemt verminderen. Studies hebben aangetoond dat hoewel pijnsignalen nog steeds naar de hersenen worden gestuurd, hypnose de hersenen kan leren ze te negeren.

Wat je daarmee bereikt is dat er geen pijngevoel meer wordt wordt gecreëerd. Je voelt dus geen pijn meer.

De sessie Algemene pijnvermindering leert je een reeks beproefde pijnverlichtingstechnieken die je meteen kunt gebruiken. Het mooie van deze vorm van pijnbestrijding is dat je het in elke situatie en op elk moment kunt gebruiken.

Na een tijdje kun je heel erg goed en bekwaam worden in het snel verminderen van je eigen pijnniveaus. Je trekt als het ware je pijngrens enorm omhoog. En alle pijnprikkels die daaronder blijven, voel je niet meer als pijn. Hoe vaker je deze sessie doet, hoe hoger je jouw pijngrens instelt. En hoe hoger deze grens is, hoe minder pijn je voelt.

De sessie zelf vermindert dus je pijnniveau en wanneer je er regelmatig naar luistert vergroot dat de voordelen.

Download nu Algemene pijnvermindering en leer nieuwe methoden om je eigen pijn te verlichten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 2020 Categorie:
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Algemene pijnvermindering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten