Menu

Carpaal Tunnel Syndroom

Het carpaal tunnel syndroom wordt veroorzaakt door een beknelling van de zenuw die loopt in het midden van de arm naar de hand ter hoogte van de pols. Deze beknelling van deze zenuw kan leiden tot een doof, tintelend of pijnlijk gevoel in de hand en de duim, wijs- en middelvinger en een deel van de ringvinger. Ook kan een verdoofd gevoel van de vingertoppen ontstaan en een verminderde kracht waardoor gemakkelijk dingen uit de hand kunnen vallen.

De pijn kan uitstralen via de onderarm en elleboog tot in de schouder. ’s Nachts nemen de klachten vaak toe, waardoor je wakker kunt worden van de pijn. Overdag kun je pijn hebben bij autorijden, het lezen van de krant of fietsen. Ook bij activiteiten waarbij je je handen gebruikt kan verergering optreden. Vaak komt het carpaal tunnel syndroom aan beide handen voor.

Met de hypnosesessie Carpaal Tunnel Syndroom stuur je het brein aan om het innerlijke genezingsproces van het lichaam te activeren, waarmee het herstel van binnenuit optreedt. De sessie Carpaal Tunnel Syndroom helpt je de oorzaken en gevolgen van het carpaal tunnel syndroom om te keren, waardoor de lamme, doffe en/of stekende pijn in de handen, pols en vingers verdwijnt. Je krijgt je bewegingsvrijheid en souplesse weer terug, waardoor je weer vrij bent te doen wat je wilt.

Download nu de sessie Carpaal Tunnel Syndroom en krijg je bewegingsvrijheid en souplesse in handen, polsen en armen weer terug zonder pijn

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carpaal Tunnel Syndroom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten