Menu
Hulp bij artrose

Hulp bij artrose

Vanaf:  19,99

Artrose wordt ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Artrose ontstaat doordat er meer gewrichtskraakbeen verloren gaat dan er door het lichaam aangemaakt kan worden. Hierdoor verslechterd en verdwijnt het kraakbeen soms helemaal. Bij artrose vermindert ook de vloeistof in het gewricht om het gewricht soepel te laten draaien en om schokken te absorberen.

Door slijtage van gewrichtskraakbeen en een vermindering van de schokabsorberende vloeistof in de gewrichten kunnen botten over elkaar gaan schuren, wat veel pijn veroorzaakt.

Artrose komt voornamelijk voor in de gewrichten van de handen, knieën, schouders, nek en heupen. Iedereen boven de zestig jaar lijdt eigenlijk wel aan een röntgenologisch waarneembare mate van artrose; soms begint het al op aanzienlijk jongere leeftijd.

Met de hypnosesessie Hulp bij artrose stuur je via het onderbewustzijn het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam en geest aan om de productie van gewrichtskraakbeen en gewrichtsvloeistof te herstellen en te balanceren.

Het lichaam zal hierdoor zelf reconstructieve werkzaamheden in de gewrichten verrichten (genezing), waardoor de artrosepijn verminderd en de oorzaak aangepakt wordt. Door te luisteren naar de sessie Hulp bij artrose zullen gewrichtspijnen voorgoed verdwijnen, waardoor je je kracht weer terugkrijgt en je weer kunt genieten van nieuwe souplesse in de gewrichten.

Download nu Hulp bij artrose en laat gewrichtspijnen voorgoed verdwijnen, waardoor je je kracht en souplesse weer terugkrijgt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Deel dit en krijg korting!

Stuur naar een vriend

Resterend aantal tekens: 160

Wissen

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!

Bovenstaand hypnoseproduct is ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux.
Als je besluit dit product te gaan gebruiken heb je recht op hulp en ondersteuning door Trancewerk. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Hulp bij artrose”

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Meer in deze categorie

Geen producten
AANMELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en krijg de hypnosesessie 'Diepe Ontspanning (t.w.v. € 49,99) GRATIS!
Zodra je aanmelding is verwerkt (meestal binnen een paar seconden), ontvang je een e-mail met de 100% kortingscode voor deze sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning', waarmee je ongekend heerlijke rust in je leven krijgt.
Inloggen...
Onthoud mij
REGISTRATIE BIJNA KLAAR
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Registreren op Trancewerk betekent:
  • Een gratis account aanmaken!
  • Via je accounttegoed 20% korting op alles!
  • Je privacy blijft beschermd, want we vragen alleen je voornaam en e-mailadres!
Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link, waarop je dient te klikken om je registratie te bevestigen.

Register

Registreren
50%
Vul hieronder je beste e-mailadres in: