Menu

Hulp bij artrose

Artrose wordt ook wel gewrichtsslijtage genoemd. Artrose ontstaat doordat er meer gewrichtskraakbeen verloren gaat dan er door het lichaam aangemaakt kan worden. Hierdoor verslechterd en verdwijnt het kraakbeen soms helemaal. Bij artrose vermindert ook de vloeistof in het gewricht om het gewricht soepel te laten draaien en om schokken te absorberen.

Door slijtage van gewrichtskraakbeen en een vermindering van de schokabsorberende vloeistof in de gewrichten kunnen botten over elkaar gaan schuren, wat veel pijn veroorzaakt.

Artrose komt voornamelijk voor in de gewrichten van de handen, knieën, schouders, nek en heupen. Iedereen boven de zestig jaar lijdt eigenlijk wel aan een röntgenologisch waarneembare mate van artrose; soms begint het al op aanzienlijk jongere leeftijd.

Met de hypnosesessie Hulp bij artrose stuur je via het onderbewustzijn het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam en geest aan om de productie van gewrichtskraakbeen en gewrichtsvloeistof te herstellen en te balanceren.

Het lichaam zal hierdoor zelf reconstructieve werkzaamheden in de gewrichten verrichten (genezing), waardoor de artrosepijn verminderd en de oorzaak aangepakt wordt. Door te luisteren naar de sessie Hulp bij artrose zullen gewrichtspijnen voorgoed verdwijnen, waardoor je je kracht weer terugkrijgt en je weer kunt genieten van nieuwe souplesse in de gewrichten.

Download nu Hulp bij artrose en laat gewrichtspijnen voorgoed verdwijnen, waardoor je je kracht en souplesse weer terugkrijgt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hulp bij artrose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten