Menu

Hypnotische pijnverdoving

We weten allemaal wat pijn is. Pijn is in feite een waarschuwingsmechanisme van het lichaam en wordt veroorzaakt door daadwerkelijke of mogelijke weefselschade. Het is een signaal dat er iets niet in orde is. Zodra we echter weten dat er iets niet in orde is, kunnen we maatregelen treffen.

Dit wil echter niet zeggen dat de pijn dan ook meteen minder of weg is. Veel mensen hebben last van langdurige of chronische pijn en vaak wordt er gezegd dat je er maar mee moet leren leven, of dat je een ‘paracetamol’ kunt nemen. Antwoorden en ‘oplossingen’ waar we weinig tot niets aan hebben.

Met de hypnosesessie Hypnotische pijnverdoving ontdek je de verborgen krachten van je onderbewustzijn en laat je pijn wegsmelten als sneeuw voor de zon. Je leert met de sessie Hypnotische pijnverdoving te werken met de beproefde ‘handschoenverdovingstechniek’, waarmee je pijn kunt verminderen en zelfs geheel kunt laten verdwijnen.

De ‘handschoenverdovingstechniek’ levert een lokale verdoving op en wordt ook in de medische wereld toegepast. Het geeft je een vernieuwd beeld over wat pijn en verdoving eigenlijk is! Je beïnvloedt met deze sessie het pijncentrum in het brein, waardoor je de controle krijgt over de intensiteit van elke soort pijn.

Download nu Hypnotische pijnverdoving en ontdek hoe je met hypnotische verdoving de intensiteit van pijn terug kunt brengen tot nul

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hypnotische pijnverdoving” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten