Menu
Verlicht chronische pijn

Verlicht chronische pijn

Uit een groot Europees onderzoek blijkt dat ongeveer één op de vijf mensen lijdt aan chronische pijn. In Nederland zijn dat ruim drie miljoen mensen. De algemeen gebruikelijke definitie van chronische pijn is pijn die langer aanhoudt dan 3 tot 6 maanden.

Pijn is vaak ook een emotionele ervaring. Het boezemt angst in, verlamt, kan iemand depressief maken, of kan iemand zelfs tot wanhoop drijven. Ook kan chronische pijn de nachtrust verstoren, doordat je wakker wordt van de pijn. Chronische pijn kan moeilijk of niet verlicht worden met medicatie of een operatie.

Veel voorkomende soorten chronische pijn zijn rug- en beenpijn, het complex regionaal pijnsyndroom, zenuwpijn, chronische rugpijn, chronische hoofdpijn, fantoompijn, oncologische pijn (kankerpijn) en reflexdystrofie.

De hypnosesessie Verlicht chronische pijn herprogrammeert het pijncentrum in het onderbewustzijn, waardoor je de controle krijgt over de hoeveelheid pijn die je voelt. Pijn is een waarschuwingsmechanisme dat aangeeft dat er iets aan de hand is. Dit mechanisme blijft gewoon werken, terwijl je daarnaast de mogelijkheid krijgt de hoeveelheid pijn zelf te bepalen.

Met de sessie Verlicht chronische pijn vermindert chronische pijn van binnenuit tot een acceptabel niveau. Je algehele gezondheid gaat erdoor vooruit en je leeft prettiger, zonder die aanhoudende pijn. Je krijgt er een herboren en vernieuwd gevoel van.

Download nu Verlicht chronische pijn en reken af met chronische pijn, waardoor je prettiger en pijnvrij leeft

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Verlicht chronische pijn”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten