Menu

Verlicht fibromyalgie

Fibromyalgie is een chronisch pijnsyndroom dat met name optreedt bij vrouwen in de leeftijdscategorie van 20 tot 60 jaar. Veel voorkomende specifieke klachten bij fibromyalgie zijn spierpijn in het hele lichaam, ochtendstijfheid, vermoeidheid, gevoel niet goed geslapen te hebben, PDS (prikkelbare/spastische darm), hoofdpijn die lijkt op migraine, draaierigheid, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, stemmingswisselingen, tintelend gevoel, het gevoel dat je het koud hebt (gedeeltelijk blauw worden van de handen en voeten).

De hypnosesessie Verlicht fibromyalgie helpt je om de pijn in spieren en gewrichten ten gevolge van fibromyalgie te verzachten en uiteindelijk te elimineren op een snelle en effectieve manier. Het herstel treedt van binnenuit op en de oorzaken en gevolgen van fibromyalgie zullen door deze aanpak uiteindelijk als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Nadat je de sessie Verlicht fibromyalgie gedaan hebt slaap je beter en word je elke ochtend sterk, uitgerust en pijnvrij wakker! Het is een mooie sessie die je je kracht teruggeeft, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten.

Download nu de sessie Verlicht fibromyalgie en reken voorgoed af met de oorzaken en gevolgen van fibromyalgie

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verlicht fibromyalgie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten