Menu

Vrij van Angina Pectoris

Angina pectoris wordt ook wel hartkramp genoemd en is een onprettig, of pijnlijk gevoel op de borst. Het hart zelf krijgt op dat moment te weinig zuurstof en het is belangrijk er zo snel mogelijk door een specialist naar te laten kijken. Een angina pectoris pijnaanval verdwijnt vaak vanzelf na enkele minuten rust. Langdurig zuurstoftekort van de hartspieren kan leiden tot een hartinfarct.

Ondanks dat angina pectoris in een waarschuwing is dat er iets aan de hand is, is het vaak erg vervelend, ook nadat je de juiste acties ondernomen hebt, om langdurig rond te moeten blijven lopen met die pijn.

Pijn is een natuurlijk waarschuwingsmechanisme van het lichaam en brein dat intact gehouden wordt door de hypnosesessie Vrij van Angina Pectoris. Wat deze sessie voor je doet is je de controle geven over hoeveel pijn je voelt.

Na deze sessie kun je voortaan zelf bepalen hoe erg de pijn is die je voelt. Dat betekent dat je de pijn terug kunt brengen tot een acceptabel niveau of zelfs tot nul.

Daarnaast wordt met de sessie Vrij van Angina Pectoris de oorzaak van de pijn zoveel mogelijk aangepakt, doordat het lichaamseigen herstelmechanisme aangestuurd wordt om de doorbloeding van de hartspieren te verbeteren en optimaliseren. Daardoor zal het hart zelf meer zuurstof krijgen.

Naast dat je de juiste verantwoorde acties neemt, is het prettig om met deze sessie pijnvrij te leven en meer te genieten van je bewegingsvrijheid.

Download nu Vrij van Angina Pectoris en reduceer pijn op de borst, waardoor je weer kunt genieten van je bewegingsvrijheid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vrij van Angina Pectoris” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten