Menu
Vrij van hoofdpijn en migraine

Vrij van hoofdpijn en migraine

Hoofdpijn en migraine, is vrijwel altijd een onschuldige klacht omdat hersenweefsel op zich gevoelloos is. De oorzaken van hoofdpijn moeten dan ook gezocht worden in de spieren en banden rond de schedel en nek, de bloedvaten, de hersenvliezen en de hersendruk.

Ondanks dit alles kan hoofdpijn enorm vervelend zijn en kan het een grote impact hebben op het dagelijks leven. Migraine komt vaak voor in de vorm van aanvallen en kan een intens kloppende hoofdpijn zijn, waarbij men in sommige gevallen geen licht meer kan verdragen en men misselijk is. Opvallend is dat migraine in Nederland aanmerkelijk meer voorkomt dan in alle andere Europese landen.

Ondanks dat pijn een waarschuwende functie heeft, kan het wenselijk zijn het niveau van de pijn te kunnen verminderen. Met de sessie Vrij van hoofdpijn en migraine krijg je controle over de hoeveelheid hoofdpijn die je voelt. Je kunt na de sessie Vrij van hoofdpijn en migraine de pijn minimaliseren of zelfs volledig blokkeren, terwijl het onderbewustzijn er alles aan doet de achterliggende pijnoorzaak op te lossen.

Deze achterliggende oorzaken, die hoofdpijn en migraine tot gevolg hebben, worden verwijderd. Hoofdpijn, migraine en misselijkheid worden op een rustige en kalme manier gereguleerd en uiteindelijk geëlimineerd, waardoor je leven er een stuk leuker en zonniger uit gaat zien.

Download nu de sessie Vrij van hoofdpijn en migraine en laat je leven er een stuk leuker en zonniger uitzien

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Vrij van hoofdpijn en migraine”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten